Gáz lenne anyámmal nyaralni ?
Amúgy tényleg 16 évesen azért még kiskorúként kivel mennél? :D
Én 26 évesen is simán elmegyek a szüleimmel pl.: Balatonra, nem értem ebben mi lenne a ciki? :D
Van valahol ilyen kritérium kivel lehet menni? :D
Jó, jó, most vagy abban a korban, amikor a szülő kezd ciki lenni :)
De őszintén! 16 évesen te hol nyaralnál egyedül/haverokkal? Nincs pénzed rendes szállásra, anyádnak kellene finanszíroznia. Max a Balatonig jutnál szülői felügyelet nelkül. Hatalmas nyaralás :)
Tudom, a fejedben már nagylánynak érzed magad, valami kalandos nyaralásra vágysz talán, de majd 30 évesen minden vágyad lesz megint vele nyaralni.
Szépen menj el anyáddal, jobb nyaralásod magadba úgyse lesz. Az meg milyen már, hogy a 4 fal közt penészedsz?
Nézd, mi családostul nyaralunk minden évben a Balatonnál apukámmal :D pedig 28 éves kétgyerekes anyuka vagyok férjjel.
Anyósom meg rendszeresen viszi wellnessezni az anyukáját kettesben.
Nem gáz, ha szeretitek egymást meg élvezitek az együtt töltött időt, akkor hajrá!
Azért ezzel csak óvatosan!
Engem már büntettek meg azért mert a szüleimmel mentem sétahajózni és túl gáznak ítélte meg a cringe-őrség. 2 nap börtönt von magaután ha nem fizeted a szabálysértési birságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!