A fiam miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Amikor megkérem, hogy segítsen például fűnyírásba, vagy hogy szedjük fel a gyümölcsöket a fa alól, akkor jajgat, hogy nincs kedve, de mégis jön, és többet segít mint kéne. Ma is össze szedtük a le hullott szilvákat a fa alól, és mikor készen lettünk, akkor azt mondtam neki, hogy szedhet még ha akar, és szedett. Nem is keveset. Mi lehet az oka?júl. 28. 16:10
11/15 anonim válasza:
Felnőtt vagyok, máig utálom pl a házimunkát - elkezdeni. Aztán már oké, megcsinálom, de a fsz kivan vele.
Tinédzserként is utáltam, amikor "segíteni" kellett. Mentem, mert jó móka volt mindig, de belekezdeni. Pfuj.
12/15 anonim válasza:
Nem hiszem hogy tini dolog, 30+ vagyok és ugyanezt csinálom. :D nyilván a francnak sincs kedve házimunkázni, csak sajnos muszáj.
13/15 anonim válasza:
#12 jogos, igazad van. Nincs két perce, hogy azon rinyáltam mennyire nincs kedvem főzni ebben a melegben. 😅
14/15 anonim válasza:
ez egy apróság, fogd fel úgy, mintha egy zsörtölődő öreg lenne :-)
örülj a fiadnak, hogy segít, szuper srác! legyél rá büszke, te nevelted ilyen jó fejjé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!