Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elképzelhető hogy emiatt nem...

Elképzelhető hogy emiatt nem alakult ki szoros kapcsolat?

Figyelt kérdés
Mamámmal (anyukám anyukája) laktunk, ő foglalkozott velem sokat, 2 éves voltam amikor anyukám visszament dolgozni, így ugye mamámmal voltam otthon, anyukám egyik héten délelőtt dolgozott, másik héten délután. Amikor eljött az óvoda időszak, akkor szintén ebben a váltott műszakos rendben dolgozott, és mamám vitt, hozott az óvodából. Az iskola is így kezdődött, hogy ő vitt és hozott, majd 9 éves koromban hirtelen meghalt. Onnantól kezdve “egyedül” maradtam, apum reggelente elvitt suliba, de este 6-ig dolgozott, anyum ha délelőttös volt, akkor azon a héten fél 5-5 között jött haza, addig teljesen egyedül, délutános héten 10 órakor jött, apum ugyanúgy 6-ig dolgozott. Ahogyan meghalt a mamám és úgymond nem foglalkoztak velem sokat az idő hiánya miatt, ezért nem alakult ki szoros viszony, érzelem. Szeretem őket, de nem érzek olyan szoros kapcsot. Picit irigykedni szoktam mikor másokon látom, hogy felnőtt nő, és olyan szép a kapcsolatuk. Mivel kicsi koromban a mamám foglalkozott velem, amikor pedig ő nem volt, akkor anyumtól megmaradt az a kevés figyelem, foglalkozás, így azt gondolom hogy ezért nincsenek bennem olyan érzések, hiába szeretném, hogy szorosabb legyen.
júl. 27. 06:37
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Este hattól és az összes hétvégén bőven lett volna idő bensőséges kapcsolat kialakításának. Nem a mennyiség, a minőség az oka annak, hogy így érzel. Felnőttként ez már nem alakul ki, hiába várod. Majd te jobban figyelj oda a gyerekednél ha lesz.
júl. 27. 06:54
 2/2 anonim ***** válasza:
84%
Igen, nem foglalkoztak veled eleget abban a kevés szabadidejükben.
júl. 27. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!