Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elképzelhető, hogy egy jelek...

Elképzelhető, hogy egy jelek alapján rejtett nárcisztikus személy, aki magára vett egy sértést, és letiltott facebookon, idővel felold, és bocsánatot kér? (Nem baráti, inkább romantikus jellegű kapcsolat volt.)

Figyelt kérdés
Eddig pár hetente, néha havonta megtörtént a bocsánatkérés, de akkor nem voltam letiltva. Most nagyon berágott, mert megsértettem. Tudtok saját példákat hozni ilyenre, vagy ez már végleges eldobásnak számít?

2024. máj. 28. 16:55
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
87%
Valoszinuleg nem vegleges, max ha talalt maganak uj kiszipolyozando szemelyt. Az igazi jo kerdes az, h miert is nem dobod te ot? Ha honapok ota megy ez, tudod mar milyen. Nem fog valtozni.
2024. máj. 28. 17:02
 2/38 anonim ***** válasza:
78%
Ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Ha most ki is békültök, 2 hét múlva ugyanez lesz. Hagyjátok egymást békén.
2024. máj. 28. 17:07
 3/38 anonim ***** válasza:
91%
Bocsánatot nem fog kérni, de jó esély van rá, hogy előkerül. Főleg ha tudsz neki nyújtani valamit, amit más nem.
2024. máj. 28. 17:15
 4/38 A kérdező kommentje:

Amíg van másik forrás, addig biztos nem. De tudok neki olyat nyújtani, amit mástól eddig nem kapott meg (állítólag, bár simán lehet, hogy hazudott, de azért én is láttam, hogy ezt szereti nagyon, és sokat emlegette, mennyire jó vagyok benne), szóval gondolom egy forrást sem tud hosszú ideig megtartani.

Csak annyiban más most a helyzet köztünk, hogy nem simán ignorál pl közösségi médiában, vagy nem fogadja a telefonhívásokat, hanem most le is tiltott, hogy csendben legyek, mert túl sokat kerestem a nagy ignorálásában, már naponta írtam, és kezdett elszállni az agyam, ezért egyre gorombább dolgokat. Végül egy elegáns mondattal eldobott, miszerint engedjük el egymást. nem magyarázkodott az eltűnés miatt, nem sajnálkozott, csak ilyen tárgyilagosan. Még csak nem is azonnal tiltott, várt egy fél napot, mintha várta volna, hogy erre még írok valamit, de nem tettem. Másnapra tiltva voltam mindenhol.

Nem vagyok akkora nárci-szakértő, hogy akkor ezzel most ő tette fel a pontot az i-re, és no contact, vagy csak elnémított, és majd előszed, amikor kellek neki?

2024. máj. 28. 18:36
 5/38 anonim ***** válasza:
80%
Elő fog venni! Nyugi! 😉
2024. máj. 28. 18:49
 6/38 A kérdező kommentje:

Gondolom pont az a lényege a játszmának, hogy ha ő tilt, nála van a kontroll, mert ő dönti el, felold-e, vagy soha többé nem keres. Én meg itt vagyok némi bűnbánatban, mert egy csúnya kifejezéssel megsértettem a végén. Csak hát máskor is volt mrá, hogy egy ronda kifejezést használtam rá, obszcén jelzővel illettem, és akkor nem tiltott, "csak" egy hónapra elhallgatott, majd amikor előkerült elnézést kérve, én is bocsánatot kértem ezért, és akkor meg azt írta, hogy megérdemelte...

Ha abból indulok ki, hogy tényleg vannak nárci jegyei/jellemzői, akkor e most belevágott az egójába, és épp idegesíthettem is az állandó kereséssel, miközben lehet, hogy épp máshonnan táplálkozott. Vagyis az ő részéről praktikus a tiltás, mert látta, hogy ezúttal nem fogok csendben maradni, mint korábban, amikor megmakacsoltam magam, hogy jó, akkor én se írok.

Sok ember, akik átmentek már nárcisztikus kapcsolaton, bármilyen jellegűn is, azt mondja, örüljek neki, de valójában nem örülök, mert teljesen benne vagyok a traumakötésben, vagyis amikor még arra vágyom, hogy keressen meg újra, és béküljünk ki. És ezt szerintem ő tudja, és így továbbra is kontrollban tart, hatalma van felettem. Legalábbs ha jól értettem, amit eddig a nárcizmusról olvastam, akkor ez lehet az összeállítás. Jól gondolom?

Viszont ott van bennem a kétel,y hogy de mi van, ha nem is nárcisztikus. De akkor mire, kire jellemző még ez a több hetes eltűnés majd előkerülés, belátása annak, hogy bocsi, f@sz volt, sajnálja, megkapja, amit akar, aztán újra eltűnik? Ez a hullámzás? Nem tudok más olyan mentális sérülésről, ami ezt eredményezi.

A kérdés igazából az, hogy vajon most végleg eldobott? Vagy csak szintet lépett a "megbüntetésemben"?

2024. máj. 28. 19:30
 7/38 anonim ***** válasza:
78%

Nem dobott! Vissza fog jönni. Nyugodj meg, csak szintet lépett.

Kérdésem hozzád: férfi az illető vagy nő?

Ui. Amúgy igen ez traumakötés, üdv a klubban!

2024. máj. 28. 19:49
 8/38 anonim ***** válasza:
90%

Még a bipolárisok is csinálnak ilyet, de nem azért, mert ártani akarnak. Epizódváltáskor lehet, hogy teljesen elmegy a kedvük egy párkapcsolattól, vagy azt érzik, hogy nem elég jók neked és elbújnak stb. Esetleg mániában olyat csinált amit szégyell és emiatt szívódik fel. De aztán lehet, hogy ismét kattan egyet és már megint te vagy élete szerelme.. mondjuk ők nem játszadoznak veled, tényleg elhiszik amit éreznek

Ha nárci, akkor keresni fog. De jobban járnál, ha nem így lenne. Neked kéne tiltani egy életre

2024. máj. 28. 21:08
 9/38 anonim ***** válasza:
62%

Nagyon jol latod a helyzeted, a keepy pedig azert van, mert o direkt abban tart. Ez resze a jatszmanak. De szerintem ezt is tudod.

Szakitsd meg a kapcsolatot es fordulj szakemberhez, ha szukseges.

2024. máj. 28. 21:40
 10/38 anonim ***** válasza:
28%
* ketely
2024. máj. 28. 21:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!