Anyám mérges a páromra?
Figyelt kérdés
Párom édesanyjának külföldi ismerősei jönnek haza. Ma párommal és édesanyjával az ismerősök elmennek valahova. Helyet kellett foglalni oda. Anyám ki van akadva hogy engem miért nem hívtak meg. Semmi közöm nincsen az ismerősökhöz, ezáltal nem érzem szükségességét annak hogy el legyek kötelezően hívva.
18 vagyok, párom 19.
júl. 20. 11:54
11/18 anonim válasza:
Bakker ég meg fű meg fa meg emberek meg sztorik események lehetőségek bukasok kudarcok vagy töltések élmények impulzusok adrenalin. Talan mert a világ kint van?
12/18 A kérdező kommentje:
#9 anyámnak nincsen semmi társasági élete. nincsen 1 barátnője.
júl. 20. 12:37
13/18 anonim válasza:
Sajnálom. Mi lesz ha majd klimaxol is.
14/18 anonim válasza:
Azt mondd már meg nekem hogy anyukádnak ehhez mi köze van 🤷♀️ érezze jól magát a párod meg az anyukája társasága, ti meg talalkoztok máskor. Ennyire unatkozik anyukád?
15/18 A kérdező kommentje:
#14 nem tudom mi a baja. értem neki semmi társasági élete de az nem az én hibám. néha nem is csodálom miért nincsen neki semmi barátnője.
én is így vagyok vele, ráadásul párommal jövő héten elvileg megyünk Balatonra. majdnem minden nap találkozom vele. nem értettem ezt a nemtetszését anyámnak.
júl. 20. 12:57
17/18 anonim válasza:
Mi lenne, ha nem törődnél vele? Ha nem ez lenne a legfőbb gondod?
Mi lenne, ha elnézően mosolyognál? Akkor lennél igazán felnőtt!
18/18 A kérdező kommentje:
nem ez a legnagyobb gondom lol
aug. 3. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!