Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám mérges a páromra?

Anyám mérges a páromra?

Figyelt kérdés

Párom édesanyjának külföldi ismerősei jönnek haza. Ma párommal és édesanyjával az ismerősök elmennek valahova. Helyet kellett foglalni oda. Anyám ki van akadva hogy engem miért nem hívtak meg. Semmi közöm nincsen az ismerősökhöz, ezáltal nem érzem szükségességét annak hogy el legyek kötelezően hívva.

18 vagyok, párom 19.

júl. 20. 11:54
1 2
 1/18 anonim válasza:
29%
Elhívhatott volna téged réges régen ha tudta, hogy jönnek és együtt lesznek nyugodtan tiszteletből irántad és te visszautasítothattad volna ugyanúgy tiszteletből. Persze ez csak akkor érvényes ha vagytok együtt jó ideje.
júl. 20. 11:57
 2/18 A kérdező kommentje:
hát én nem ismerem ezeket az ismerősöket, nem éreztem hogy kellett volna a meghívni.
júl. 20. 11:59
 3/18 A kérdező kommentje:
2 éve vagyunk együtt. én se hívom meg mindenhova őt.
júl. 20. 11:59
 4/18 anonim ***** válasza:
91%
Én azt se tudom párom szulei kikkel mászkálnak horgászni vagy borozni. Vicces is lenne ha meghívnának. Olyan megesik pl hogy mi visszuk ki őket valahova kocsivel de ennyi. Anyud szerintem keverheti a családi rokoni partikkal a dolgot. De még az se fekete fehér. Engem speciel nem is érdekelnének távoli rokonaik se. Inkabb menekulnék is.
júl. 20. 12:04
 5/18 anonim válasza:
100%
Akkor nem csoda, hogy nem hívott el téged. Anyád hagyj fújja magát. Bár jó lenne leállítanod nehogy a párodba, "anyósba" álljon bele...
júl. 20. 12:04
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Anyádban van esetleg egy frusztráció nehogy a lányát lekezeljék mintha nem tartozna a családhoz. Ez eredhet abbol hogy ő maga volt kiközösítve vagy szórakoztak vele a palik annak idején hogy bnőnek jó bemutatni meg nem.
júl. 20. 12:05
 7/18 A kérdező kommentje:

meg amúgy is anyám mindig azt hangoztatja hogy sosem vagyok otthon, ami nem igaz.

otthon ingyen bébiszitter vagyok, nem járok bulizni se.

bowlingozni mennek amúgy, amit úgyse kedvelek annyira.

páromat sem hívom meg azért pl házhoz mert anyám régi barátnője eljött. sokat vagyok pároméknál, "anyós" nagyon kedvel engem. de egy random külföldi ismerősnek nem érzem hogy miattam helyet kéne foglalnia, rám kellene pénzt költenie úgy hogy nem is ismer.

júl. 20. 12:10
 8/18 anonim válasza:
100%
Jól van, akkor állítsd le anyád.
júl. 20. 12:11
 9/18 anonim ***** válasza:
85%

Nekem is hasonlók voltak a szuleim, egyszer apa nagy arrogánsan kérdezte is, hogy suliból hazajőve minek kell nekem mindig menni??

En meg csak neztem vissza értetlen hogy bakker nem az iskola meg az otthon az élet ezt most felnőtt létére nem tudja?mégcsak a kérdést se tudtam értelmezni! Kisült az agyam is. Error. Maraft az hogy bambán lesek vissza hogy nekem kéne magyarázni egy felnőttnek, vagy a kérdése másról szólna? Meg mi ez az arrogancia? Ez most baj lenne? Mi ebben az idegesítő? Mi a sz.rnak kene mégis otthon lennem mikor szuletésemtol kezdve millio meg egy óra úgyis arrol szól hogy otthon vagyok? Hisz ott lakom élek. Mi kell ennél több? Full kinai volt az egész.

De szerintem az volt a baja csak hogy ő nem ment vagy nem mehetett sehova munka után a család meg a tv meg esetleg a kert plusz maszekmelo volt a minden. Sőt munkamániás is.

júl. 20. 12:22
 10/18 anonim ***** válasza:
79%

*Megesett nem egyszer hogy annyira mentem haza hogy letegyem az iskolatáskát. Így értette minek kell mindig menni?

(Hát mert van olyan is amit eletnek hívunk..)

júl. 20. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!