Meddig várjak, hogy anyám tiszta vizet öntsön a pohárba, mielőtt megkeresném a férjét, hogy kitálaljak neki?
Édesanyám sok dologban hazudott a jelenlegi férjének, aki emiatt most minket tart "semmirekellő, pénzleső bandának".
Azt mondta, elzárja a pénzcsapot és többet egy fillért se adnak nekem. Ha kellettek a gyerekek oldjuk is meg magunk és meg sorolhatnám mennyi kedvességet vágott a fejemhez néhány hangüzenetben több alkalommal. Ebből tisztán látszik, hogy a leghalványabb fogalma sincs semmiről. A pénz, amit anyám utal havonta, nem a mi költségeinket fedezi, hanem a velünk elő féltestvéremét, benne van az a pénz is, amit az apa küld, de ő ugye mivel nem tartja a gyerekével a kapcsolatot, így fogalma sincs, hogy már rég nem otthon él.
Eddig próbáltam nem belefolyni a dolgokba, nem is nagyon találkoztam velük, pontosabban anyámmal igen, de a férjével max 2-3 alkalommal a 4 év alatt.
Édesanyámmal már beszéltem, lerendezte annyival, hogy most kicsit feszültebb a viszony közöttük, ő majd elrendez mindent, ne foglalkozzak semmivel. Igen ám, de tegnap este megint kaptam 1-2 beolvasó üzenetet és ebben a hónapban már anyu is kevesebb pénzt adott, mondjuk az eddigiek kb negyedét.
Szerintetek meddig varjak még az egész helyzet vagy legalább a minket érintő részek tisztázására?
"Közöld anyáddal meg a férjével, hogy vihetik nevelni a saját gyereüket."
Mondjuk értelmező olvasas használatával kiderult volna, hogy nem közös gyerekük, hanem az anyának egy másik kapcsolatából való.
Semeddig, kérdező. Leirod válaszban hogy amit anyad küld, abból x összeg a Janikara van, az y szintén Janikara, az apjától és ez a kettő együtt anyák, amennyi.
Semeddig. Már rég tudnia kellene. Vagy Janikát haza viszitek nekik.
Anyud nem semmi, hogy így hazudozik.
Nem tudom, hogy tud-e a tesómról vagy sem. Soha nem beszéltünk többet a köszönésen kívül. Mondjuk így már értem, hogy miért nem is vágyott velünk beszelgetni.
Anyámmal igyekeztünk nem belefolyni a másik életébe, mert egyébként csak martuk egymást. Tesómhoz se nagyon volt türelme, ezért is került hozzánk.
Senki nem tartotta fejőstehénnek a férjét. Anyámnak is van munkája, amig nem ismerték egymást és egyedül volt, addig is fizetett, tehát nem a férje pénzéből megy. A tesóm apja fizet havi 80E-t+ évi 200E-t extra dolgokra. Lehet, hogy vele is beszelnem kellene, hogy mi a helyzet és akkor nem anyámon menne keresztül a pénz.
Anyámnak megmondtam, hogy beszéljen a férjével, mert a következő beolvasás után én fogok vele és az senkinek nem lesz jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!