Szeretnék megváltozni, de nem tudok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ma elfelejtettem megkérdezni az orvosi rendelőben a portán, hogy mikor lehet időpontot kérni bőrgyógyászatra. Itthon este mondtam anyunak, és azt mondta, hogy haragszik rám, mert mostanában mindig nehéz időpontot kérni rá és itt lett volna a remek alkalom, mert apuval mentünk fülészetre. Én erre megsértődtem, és elvonultam. Tudom, nem volt szép húzás tőlem, de hát én ilyen vagyok.júl. 8. 20:19
1/8 anonim válasza:
14 éven alul ide tilos regisztrálni.
Sipirc aludni, vagy valami jó könyvet olvasni.
4/8 anonim válasza:
Nem látod.. az a kérdés: Mit tegyek?
Javaslom, amit az 1es is.. menj el aludni.
5/8 anonim válasza:
Haragudjon a szégyenletes egészségügyre inkább, az a nagy büdös helyzet.
"na nehogy már a fika egye az óvodást" kínai közmondás....
6/8 anonim válasza:
Mi is a kérdés? Megértettük, ilyen vagy és kész. Valószínű ő is tudja. Az életben ne legyen ennél nagyobb problémád. Menj Babázni.
7/8 anonim válasza:
Ha a dolgokat nem szeretnéd elfelejteni, akkor írd fel egy papírra. Ha a megsértődésen szeretnél változtatni,ahhoz pedig egy kis önkontroll kell. Nem tudom hány éves vagy. Nekem a 12 éves lányom minden kis apróságon megsértödik, utána meg azon duzzog ha éppen felidegesített. De nem haragszom rá ez az életkor velejárója.
8/8 anonim válasza:
Apukáddal mentél fülészetre? És?????
Ő felnőtt ember! Neki sem jutott eszébe?
Akkor miért te (aki gondolom kb. kamaszkorú lehetsz) van b...ogatva emiatt?
Ha neked eszedbe juthatott volna, akkor apukádnak ötször annyira. Ha te hibáztál, akkor apukádtól ez ötször akkora hiba.
Nem csodálom, hogy a nyilvánvalóan igazságtalan b...ogatáson kiakadtál. Nem is kell mindent lenyelni, akkor sem, ha anyukád mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!