Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek az alábbi...

Mi a véleményetek az alábbi megfogalmazásról?

Figyelt kérdés
Anyósom annak idején azt mondta a párválasztással kapcsolatban, hogy a szülőknek tudomásulvételi joguk van. Ez akkor furcsán hangzott, mondhatni rosszul esett nekem, mert némi egyet nem értést véltem benne felfedezni. Igazam van, vagy csak túlérzékeny vagyok?
júl. 7. 21:37
 1/6 anonim válasza:
78%
Túlérzekeny vagy.
júl. 7. 21:42
 2/6 anonim ***** válasza:
92%

Ezzel pont azt akarta kifejezni anyósod, hogy a szülőknek nincs beleszólási joguk a gyerekük a párválasztásába, ami egy igen dícséretes hozzáállás ehhez a témához. Igen sok szülő próbál beleavatkozni, az sokkal rosszabb.

Inkább örülj neki, hogy így gondolkodik.

júl. 7. 21:52
 3/6 anonim ***** válasza:
55%
Ez a szovegkornyezettol es a hangsulytol fugg. Ha intelligens, akkor jol latja a dolgokat. Ha ezzel martirhalalt hal, akkor a legrosszabb fajta: rejtett narci. Remelem kerdezo, nem az utobbirol van szo…
júl. 7. 21:53
 4/6 anonim ***** válasza:
87%

Attól függ milyen kapcsolatban vagy a szüleiddel, illetve a kapcsolatban is hol tartotok.

Szerintem ökölszabály, hogy egy pár hetes, vagy gyenge lábon álló kapcsolatszerűségről nem szokás beszámolni, sem alkalmi partnerről.

Az is elég alap, hogy ha nem jó a szülővel a kapcsolatod csak akkor adod tudtára, ha már együtt oda kell menned hozzá.(akkor sem mondani kell, hanem úgy is látja)

De amúgy ha jó a kapcsolat velük szerintem úgy is elmondod a szüleidnek, és jó esetben nem szólnak bele. Amúgy meg semmi közük hozzá, hogy te felnőtt ember létedre kivel akarod leélni az életed, ameddig úgy teszed, hogy nem befolyásolod az életüket.(külön éltek, saját háztartással és pénzzel stb.)

júl. 7. 21:54
 5/6 anonim ***** válasza:
84%
Igaza van. Nem értem ezen mit kell megsertodni
júl. 8. 06:21
 6/6 anonim ***** válasza:

A kákán is csomót kereső meny vagy.

Akkor akadhatnál fenn, ha azt mondta volna, hogy a szülőknek vétójoguk van.

júl. 9. 08:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!