A lányom csalja a barátját?
Azt, hogy "persze".
Lehet, hogy hihetetlen, de vannak fiú-lány barátok. Nem kell egyből megcsalásra gondolni.
(épeszű ember nem úgy csalja meg a párját, hogy legyenek tanúk rá)
#2 Ezt a gyermeki naivitást engedd el. Ha 1 éve együtt van vele, mégis MIÉÉRT kérdezne másik srácot, hogy nála aludna-e?
Erre majdnem kiakadt az én állkapcsom is, mint tiktokon Panajoth Dávidnak.
Ugye nem gondoltad komolyan.
Szerintem a hangsúly azon van hogy egy ágyban alszanak? Mert ha igen akkor van baj nem kevés.
Azért is fontos átgondolni hogy mit reagál a szülő mert kérdés hogy milyen a kapcsolat az egy éve tartó baráttal. Ha jó akkor nagyon sajnálom ha netalántán dobja a kedves lánya.
Mindenesetre szerintem is át kéne beszélni lévén nehogy egyik egyet másik meg kettőt mondjon.
#6-os vagyok, miért kellett lepontozni? Nem bunkóságból írtam ilyen stílusban, hanem humort akartam belevinni.
Amúgy meg totál igazat írtam vele. Ha 1 évig együtt vagyok egy csajjal, akkor nem fogom kérni, hogy másik lány aludjon itt. Ez teljesen logikus.
Ezt is nyugodtan pontozzátok csak le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!