Pofátlanság hogy elkértem apukámtól +5000 forintot a nyelvvizsgára amit kifizetett, mert csak 50 ezret adott, de valójában 55 ezer?
Figyelt kérdés
Apukám nagy büszkén oda adott 50.000 forintot hogy ebből fizessem ki a nyelvvizsgát. De az valójában 55.000 forint. Én meg mondtam hogy ez nem lesz elég rá mert drágább kell még 5.000.ft. Erre apám meg azt mondta hogy pofájáról lesülne a bőr ezt elkérni úgy hogy diákmunkából van pénzem. Tényleg én lennék a pofátlan? Ha már kifizeti a nyelvvizsgát fizesse ki az egészet nem?jún. 29. 21:59
11/16 anonim válasza:
Hát ha egyszer ő állja, akkor hogy lenne már pofátlanság szólni neki, hogy kevesebbet adott?
12/16 anonim válasza:
A stílusod a pofátlan, nem a mondandód!
13/16 anonim válasza:
Így van, a stílus a gond. Egyébként ha"majdnem fél napi munkád"az 5000 HUF, én nem is szóltam volna. Szüleimet nem veti fel a pénz, 18 éves korom óta nem fizettek nekem semmit. Még inkább én szoktam segíteni, szóval nekem ez furcsa, de tudom, ahány ház-annyi szokás. Az se mindegy, milyenek az anyagi körülmények. Hiányzik e nekik ez a pénz vagy nem.
14/16 anonim válasza:
Ha az összes pénzed félreteszed, miböl élsz? Ha a szüleid tartanak el, akkor valóban jó nagy pofátlanság volt. Ha diákmunkázól, annyit simán hozzátehettél volna te.
A stílusod pedig egyébként is pofátlan, többet nem adnék neked semmit...
15/16 anonim válasza:
A hozzáállásod a pofátlan. Kapsz ötven ezret és itt hisztizel, hogy jár neked az ötezer is. A helyett ,hogy hálás lennél a többiért. Gondolom eben a stílusban sikerült apádnak is előadni.
Amúgy meg ha első nyelvvizsga, akkor úgyis vissza lehet igényelni az árát.
16/16 anonim válasza:
Nyilván első myelvvizsga, különben nem lenne ennyire fontos apunak.
A nak a díja meg visszajár... Vissza fogod neki adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!