Pofátlanság hogy elkértem apukámtól +5000 forintot a nyelvvizsgára amit kifizetett, mert csak 50 ezret adott, de valójában 55 ezer?
Figyelt kérdés
Apukám nagy büszkén oda adott 50.000 forintot hogy ebből fizessem ki a nyelvvizsgát. De az valójában 55.000 forint. Én meg mondtam hogy ez nem lesz elég rá mert drágább kell még 5.000.ft. Erre apám meg azt mondta hogy pofájáról lesülne a bőr ezt elkérni úgy hogy diákmunkából van pénzem. Tényleg én lennék a pofátlan? Ha már kifizeti a nyelvvizsgát fizesse ki az egészet nem?jún. 29. 21:59
2/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szerette volna ha leteszem a nyelvvizsgát, és felajánlotta hogy kifizeti nekem. Nem emlékezett rá hogy pontosan mennyibe kerül, ezért adott 50 ezret. Én meg csak kijavítottam a pontos összegre. Ez most tényleg pofátlanság lenne?
jún. 29. 22:05
3/16 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem sok pénz, de én az összes pénzem félre teszem , nekem 5.000 forint is sokat jelent. Majdnem fél napi munkám .
jún. 29. 22:06
4/16 anonim válasza:
Rövid távon: szuper döntés volt, hisz nyertél ötezret.
Hosszútávon: legközelebb semmire nem ad majd pénzt, mert egy pénzéhes kis nyuglapöčs vagy.
5/16 A kérdező kommentje:
Nem nyertem 5.000 mert nem akarja kifizetni, azt mondja pofátlanság
jún. 29. 22:10
9/16 A kérdező kommentje:
Megindokolnátok hogy miért pofátlan?
jún. 29. 22:34
10/16 anonim válasza:
Ha így adtad elő, hogy nem elég, kell még 5000 akkor pofátlanság.
Ha máshogy mondtad (volna), például
Szuper apa, köszönöm. A vizsgadíj 55000Ft,hozzá tudnál tenni még egy 5-öst?
Na az nem tapló megnyilvánulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!