Szerintetek ez normális,vagy csak én gondolom túl?
Helyzet a következő. 2-en vagyunk testvérek,2 lány. Apuék 3-man. A húgának van,egy velünk egy idős lánya. Kiskorunk óta,azt a kislányt,ugye akkor még kislány volt ma már (20éves) sokkal többre tartotta mint minket. Ha mi szóltunk egy rossz szót rá,már ütött-vert minket. Kiabált velünk,csúnyán beszélt,Hozzátenném pár évesek voltunk. Volt rá példa,hogy annyira irigy volt a lány,hogy a karomból 4 éves koromban,kiharapott egy darabot,szó szerint. (Nem túlzás). Meg bocskor övvel verte a húgomat. És nem szólt apu neki,minket bántott. Azóta is,nagyon odáig van érte,velünk csak ordít,mostmár nagyok vagyunk,felnőttek nem bánt,de ugyanúgy 100%-ig mindenbe őt védi. Én 21,húgom 20 éves. Azóta lett egy kislánya,ennek a lánynak,aki ugye unokatestvérünk,és nagyon nagyon szereti. Mindenbe védi,tényleg nekünk nem ad meg annyit,mint a kislánynak. Különbséget tesz,a saját gyerekei és a húga gyereke/unokája közt.
Úgy érzem ha,nekem lenne kisbabám,az enyémet le se fogja 💩-ni magyarán mondva. Ha mi velünk se foglalkozott.
Más is így látja vagy csak én túlzom?
Vannak szülők, akik szeretik sanyargatni a gyerekeiket, hergelni egymas ellen őket, táborokat kialakítani, hogy jobban manipulálhasson mindenkit!
Nem tudom, ha nálatok is ez a helyzet, de szerintem ne hagyd hogy téged megviseljen a mocskos manőverezéseivel!
Ha latod, hogy egy szadista kretén, onnantól ne foglalkozz vele! Engem nem viselne meg már, lelkileg, ha látnám, hogy kivel is állok szemben.
Szerintem távolodj tőle, ha fizikailag nem is tudsz, lelkiekben, kerüld vele a gyakori kommunikációt, csak jót es keveset!
De az is lehet, hogy ő fog akkor provokálni vitát, hogy valakin kiélje a szemétkedő hajlmát!
Meglátod!
Az is lehet, hogy úgy van ahogy valaki mondta, hogy az az ő gyereke. De nem értem hogy miert kell titeket emiatt püföljön!
Micsoda csökevény ember egy selejt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!