Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy megszeressen?

Mit tegyek, hogy megszeressen?

Figyelt kérdés
1. osztály óta osztálytársam egy fiú. Mindíg szemeztem vele meg nézegettem, de sosem tetszett igazán... DE néhány napja felkaptam rá a fejem és hihetetlenül megtetszett... Az okát nem tudom pontosan... Nem merek neki semmit mondani, hiszen félek a reakciótól. :( Szerintetek mit tegyek?? :( ÉRTELMES VÁLASZOKAT FELPONTOZOM <3 Köszönöm előre a segítséget...

#szerelem #Ádám #normálisválaszok
2015. okt. 23. 22:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Kezdtek felnőni és rájönni mi a szép és jó.

Barátkozzál vele össze. A többi majd alakul.

2015. okt. 23. 22:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Azért jó lenne megírnod azt, hogy mennyi idősek vagytok, illetve hogy te fiú vagy lány vagy?
2015. okt. 23. 22:43
 3/5 A kérdező kommentje:

1.: Köszikee

2.: Lány, mivel említem hogy fiúról van szó és 16

2015. okt. 23. 23:03
 4/5 kokuusz válasza:
Hát ez minden attól függ,hogy a fiú hogy tekint rád..vagy egy osztálytárs vagy csak szimplán haver..Tapasztalatból mondom hogy valamelyik tizenéves fiúcska még a játékoknak a számítógépnek és a focinak hódol..nincs annyira érzelmük mint pl egy 16 éves lánynak :) hát mondjuk kezdeményezz annyival hogy elmentek mekizni,vagy mostanában a cukrázda a menő :) nem túl feltűnően és nem nyersen fogalmazva,fel lehet neki tenni azt a kérdést hogy szeretne-e kapcsolatot ..vagyis éna helyedben ezt tenném :) nem kell aggódni :) remélem tudtam valamennyit segíteni :)
2015. nov. 18. 19:14
 5/5 A kérdező kommentje:
kokuusz és többiek nagyon köszönöm a választ, 2 hónapja járok a fiúval <3
2016. jan. 6. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!