Szerintetek ez normális,vagy csak én gondolom túl?
Helyzet a következő. 2-en vagyunk testvérek,2 lány. Apuék 3-man. A húgának van,egy velünk egy idős lánya. Kiskorunk óta,azt a kislányt,ugye akkor még kislány volt ma már (20éves) sokkal többre tartotta mint minket. Ha mi szóltunk egy rossz szót rá,már ütött-vert minket. Kiabált velünk,csúnyán beszélt,Hozzátenném pár évesek voltunk. Volt rá példa,hogy annyira irigy volt a lány,hogy a karomból 4 éves koromban,kiharapott egy darabot,szó szerint. (Nem túlzás). Meg bocskor övvel verte a húgomat. És nem szólt apu neki,minket bántott. Azóta is,nagyon odáig van érte,velünk csak ordít,mostmár nagyok vagyunk,felnőttek nem bánt,de ugyanúgy 100%-ig mindenbe őt védi. Én 21,húgom 20 éves. Azóta lett egy kislánya,ennek a lánynak,aki ugye unokatestvérünk,és nagyon nagyon szereti. Mindenbe védi,tényleg nekünk nem ad meg annyit,mint a kislánynak. Különbséget tesz,a saját gyerekei és a húga gyereke/unokája közt.
Úgy érzem ha,nekem lenne kisbabám,az enyémet le se fogja 💩-ni magyarán mondva. Ha mi velünk se foglalkozott.
Más is így látja vagy csak én túlzom?
Nem lehet, hogy ő az apja?
Igen igen tudom, hogy tesók...
Vagy úgy apádé a gyerek, hogy nem a hugáé, csak magához vette?
Szerintem sosem fogja a gyereketeiket sem szeretni. :(
Természetesen ez a normális. Agyon kellene vernie titeket.
Te amúgy teljesen hülye vagy???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!