Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ez normális,vagy...

Szerintetek ez normális,vagy csak én gondolom túl?

Figyelt kérdés

Helyzet a következő. 2-en vagyunk testvérek,2 lány. Apuék 3-man. A húgának van,egy velünk egy idős lánya. Kiskorunk óta,azt a kislányt,ugye akkor még kislány volt ma már (20éves) sokkal többre tartotta mint minket. Ha mi szóltunk egy rossz szót rá,már ütött-vert minket. Kiabált velünk,csúnyán beszélt,Hozzátenném pár évesek voltunk. Volt rá példa,hogy annyira irigy volt a lány,hogy a karomból 4 éves koromban,kiharapott egy darabot,szó szerint. (Nem túlzás). Meg bocskor övvel verte a húgomat. És nem szólt apu neki,minket bántott. Azóta is,nagyon odáig van érte,velünk csak ordít,mostmár nagyok vagyunk,felnőttek nem bánt,de ugyanúgy 100%-ig mindenbe őt védi. Én 21,húgom 20 éves. Azóta lett egy kislánya,ennek a lánynak,aki ugye unokatestvérünk,és nagyon nagyon szereti. Mindenbe védi,tényleg nekünk nem ad meg annyit,mint a kislánynak. Különbséget tesz,a saját gyerekei és a húga gyereke/unokája közt.

Úgy érzem ha,nekem lenne kisbabám,az enyémet le se fogja 💩-ni magyarán mondva. Ha mi velünk se foglalkozott.

Más is így látja vagy csak én túlzom?

jún. 27. 18:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
1,anyukád hol van a történetben? 2,mért tartjátok még vele a kapcsolatot? 3,a kérdésedre a válasz igen a gyerekedet is leszarná, meneküljetek
jún. 27. 18:55
 2/16 A kérdező kommentje:
Anyukám hiába szól neki,már kb.10.000szer veszekedett emiatt vele,hülyének nézi apu.
jún. 27. 18:57
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Külön éltek vagy együtt?? Egyszerüen ne foglalkozzatok vele, éljétek életeteket anyukádal
jún. 27. 19:00
 4/16 A kérdező kommentje:
Én velük,húgom már nem lakik itt.
jún. 27. 19:09
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Hogy nézi hülyének apud ezt nem értem, ha anyukád is észre vette akkor mit lehet hülyének nézni apud nem komplett, hát ahogy leírtad olyan mintha az uncsid lenne a lánya és nem ti, hagyjátok a fenébe az uncsidat is hagyd
jún. 27. 19:24
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Apád közelébe nem engedném a jövőbeli gyereked. Egye meg amit főzött. Anyád ugyanez, ha nem volt képes titeket a fizikai erőszaktól megóvni, de azért szülni jó volt.
jún. 27. 19:27
 7/16 A kérdező kommentje:
Úgy hülyének nézi,hogy hat te hülye vagy,ez nem így van,miért mondod? Stb. Nyilván tudjuk mi is,anyu is.
jún. 27. 19:39
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben amint tudnék, függetlenednék tőlük, elköltöznék és vissza sem néznék. Apád bántalmazó, de anyád sem semmi, ha évtizedeken át hagyta, hogy apád így bánjon veletek. Már rég el kellett volna válni és elköltözni veletek jó messzire apádtól.
jún. 27. 19:50
 9/16 anonim ***** válasza:
92%

Nem lehet, hogy ő az apja?

Igen igen tudom, hogy tesók...

Vagy úgy apádé a gyerek, hogy nem a hugáé, csak magához vette?

Szerintem sosem fogja a gyereketeiket sem szeretni. :(

jún. 27. 20:45
 10/16 anonim ***** válasza:
62%

Természetesen ez a normális. Agyon kellene vernie titeket.

Te amúgy teljesen hülye vagy???

jún. 27. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!