Nem jövünk ki a szüleimmel, lehetetlen, meg sem hallgatnak. Mit tanácsoltok?
#18 "viszont NEM TE KÉRTED HOGY szüless meg" - ez mekkora egy sz.rházi szöveg. Semmi másra nem alkalmas, mint arra, hogy minden felelösséget és kötelességet a szülöre háríts. Ez az igazi loosereknek a szövege.
Kedves kérdezö! Úgy látom, már szinte minden tanácsot leírtak, amit le lehet. A szüleid nyilván nagyon szeretnek, hiszen, ha nem így lenne, nem támogatnának ennyire. A viselkedésük nem szép, de szerintem a maguk egyszerü módján a figyelmedet, szeretetedet akarják kiharcolni. Nyilván az eszköz nem jó és nem helyes. Ennek ellenére tisztelettel és szeretettel beszélsz róluk, ami tök jó.
Én is szülö vagyok és nyilván, nekem is szokott felmenni a pumpa, amikor a fiam hülyeséget csinál (9 éves). Ö már megtalálta a lenyugtatásomra a módszert, ilyenkor odafut és átölel. Ha gondolod, próbáld ki, ilyenkor öleld át szüleid, hogy "jajj, Anya, ne bosszankodj már, szeretlek" Ha kipróbálod, írd meg a rakciójukat, nagyon kiváncsi volnék rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!