Tényleg a szüleim szégyene hogy 35m2 lakásban élünk
4-en?
Figyelt kérdés
A szüleim alszanak a galérián, én és a testvérem a nappaliban én a kanapén a testvéremnek meg van egy matrac amit a konyhapadlón rakunk le este mert csak ott fér el. Vidékről jöttünk Pestre mert örökölte ezt a lakást anyukám.
Csúfolnak miatta, azt mondják úgy élünk mint a patkányok.
Nos, aki csufol, annak mondd azt, hogy ok, akkor vegyen nektek egy villat a Rozsadombon! ;-)
jún. 25. 14:46
2/23 anonim válasza:
Lehet, hogy akik csúfolnak miatt, nem kellő érzelmi intelligenciával közelítik meg a problémát, de alapvetően sok igazság van benne. Előtte hol laktatok? Miért nem költöztök egy kintebbi kerületbe, agglomerációba, bárhova, ahol legalább 30m^2-rel nagyobb helyen lehetnének? A szüleid hol dolgoznak, vagy hol dolgoztak, amíg vidéken laktatok?
jún. 25. 14:48
3/23 anonim válasza:
Hát ez a beugatás, hogy úgy éltek mint a patkányok, elég ízléstelen és buta megközelítés. Nekem mindegy ki-hogy él mert az embert nézem. Most az hogy kinek a szégyen vagy miért van így....felesleges ezen gondolkodni. Költözz el majd ha lesz lehetőséged, ennyi.
jún. 25. 14:54
4/23 A kérdező kommentje:
2, apukám Kőműves, anyukám takarítónő, azért jöttünk fel mert it többet fizetnek az ilyen munkákért.
jún. 25. 14:56
5/23 anonim válasza:
Nem akarok feltételezni semmit úgyhogy inkább kérdezek, nem lett volna jobb ha vidéken maradtok? Gondolom a vidéki lakás jobb mint ez a pesti, eladni vagy esetleg kiadni nem is akarta anyud? Szüleim, két testvérem plusz nagymamám éltek ilyen kicsi lakásban, de mikor én már úton voltam, akkor vettek házat vidéken. Persze lehet 4-en 5-en élni 35 négyzetméteren csak kérdés ki meddig bírja a nyomorgást...
jún. 25. 14:57
6/23 anonim válasza:
4: Kerdezo! Kik csufolnak? Az iskolaban tortenik ez?
Amugy ne vedd magadra, semmi kozuk hozza, hol laktok!
jún. 25. 15:01
7/23 anonim válasza:
Ez nem rátok, hanem inkább arra nézve szégyen, aki emiatt gúnyol titeket. Nem sok empátia lakozik az ilyen emberben. Egyébkent meg az számít, hogy ti jól érzitek-e magatokat, nem az, hogy más mit érez emiatt.
Ha annyira zavarja őt, akkor vesz nektek egy szép, tágas villát, amiben elférnétek 40-en, azt jónapot'.
jún. 25. 15:03
8/23 anonim válasza:
Én azért nagyon sajnállak titeket gyerekeket. Még kettőtöknek sincs egy darab külön szobája. Nagyon rossz lehet a tesódnak a konyhában aludni. Semmilyen személyes teretek, helyetek sincs. És a szüleidnek sem. Ahogy nőttök ez csak egyre rosszabb lesz.
Én biztos vidéken próbálnék valami olcsóbb házat venni falun és a közeli városba bejárni dolgozni.Ezt meg kiadnám albérletbe, nem tudom milyen albérletàrak vannak de százat biztos lehetne kérni.
Nagyon durva, hogy csúfolnak titeket, undorító ez a patkányozás.
De valahol ez tényleg a szüleid szégyene. Ez az apró lakás egy főnek is kicsi, de annak elmegy.
Hány évesek vagytok a tesóddal?
jún. 25. 15:16
9/23 anonim válasza:
7
Sajnos 7 m2 nem hiszem, hogy túl jól tudják érezni magukat. Alig tarthatnak bármilyen személyes cuccot mert nincs hely.
jún. 25. 15:18
10/23 anonim válasza:
#9 Ez teljesen igaz, de attól jobb lesz, hogy valaki gúnyolja őket, kifigurázza a rossz élethelyzetet?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!