Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az ilyen szülő gyerek szinten...

Az ilyen szülő gyerek szinten ragadt?

Figyelt kérdés

Sajnos ha apámmal nyilvános helyen vagyok, sokszor kínosan érzem magam a viselkedése miatt.

Pl buszon ülünk, és viszonylag hangosan beszél, magánjellegű dolgokról is, ami nem egy tömegközlekedésre való.

Ha számára fura embert lát elkezd rá mutogatni, ha elfordul.

Pl múltkor látott egy nőt, akinek körben fel volt nyírva a haja és felül összefogva volt.

És, hogy, neki ez olyan érdekes, hogy mutogat.

Kb egy gyerek viselkedik így.

jún. 23. 09:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Hülyeség mentális vagy pszichés betegségeket belemagyarázni mindenbe.

Apád egy neveletlen, nyilvánosan viselkedni nem tudó, alkesz bunkó. Ennyi. Nem is értem, miért mész vele akárhová. Én nem szégyenkeznék egy ilyennel sehol sem.

jún. 24. 09:06
 12/12 anonim ***** válasza:
75%

LOL autista, amikor ez pont az a fajta betegség, amit még a szakemberek is csak óvatosan használnak, mert annyira széles skálán mozod.

De persze te csípődől megállapítottad. Aha.

Az apád szimplán csak egy neveletlen, részeges tahó, ahogyan azt a többiek már kifejtették. Nem értem miért védesz egy ekkora ganéjt.

jún. 24. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!