Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hálásnak kéne lennem, hogy...

Hálásnak kéne lennem, hogy ennyire "elfogadnak"?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy biszexuális vagyok, és egy másik férfit szeretek már egy ideje, de előtte csak barátnőim voltak.

Tudom, hogy a szüleim nem állnak felvilágosultan a témához, épp ezért nem avattam be őket eddig.

Most viszont pár hónapja velük élek, mert vettem egy felújítandó házat, aminek ha a felújítása befejeződött (előreláthatólag augusztus), akkor beköltözöm oda a párommal. Épp ezért is éreztem úgy, hogy tarthatatlan, hogy a szüleim nem tudnak a páromról, hiszen nagyon szeretem, komoly a kapcsolat és már a múltban is történtek fontos dolgok, amelyeket nem mondtam el, és már az is fájt.

A szüleim azt állították, hogy jól van, ők toleránsak, de ugyanakkor folyamatosan bántanak.

Az egyik, hogy értetlenkednek a biszexualitáson, egyik pillanatban azzal jönnek, hogy ilyen nincs, ez önáltatás, csak nőknél létezik, és igazából aki ezt állítja, az csatak meleg, másik pillanatban pedig azt mondják, hogy szemét vagyok velük és magammal is, amiért én ezt az utat választottam, mikor elvileg simán lehetnék nővel is, csalódtak bennem, hogy ennyi erkölcs nincs bennem.

Ha megkérdezem, hogy ha ilyeneket mondanak, akkor hol van a tolerancia, amit állítottak, és azt mondták, hogy hát hiszen ők nem raknak utcára és ezek után is várnak haza ünnepekre - de persze a párom nélkül, őt nem vihetem soha, ezt kikötötték.

Szerintük ez már bőven jószívű tőlük, és nem sok ismerősük tenné meg a helyükben.

Valóban ez lenne az általános idősebb szülők között, és hálásnak kellene lennem, vagy valid a durva sértettség, amit érzek?

jún. 19. 18:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hany evesen mondtad el nekik?
jún. 20. 16:28
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
reméljük, majd hozzászoknak a tudathoz és megenyhülnek
jún. 20. 17:50
 13/16 anonim ***** válasza:
34%

Ha azt nezem, hogy vannak melegek akiket kitagadnak, lekopnek, megvernek a sajat csaladja, akkor igen halas lehetsz. De ha ugy nezzuk, hogy egy 1000%os elfogadast varsz akkor nem.

Minden csak felfogas kerdese.

jún. 20. 20:37
 14/16 anonim ***** válasza:
31%
Nem értem mi a bánatnak kellett elmondani nekik. Kész lett volna a felújítás, beköltözött volna a pasid, elég lett volna akkor bemutatni, elmondani. Ha nem tetszett volna nekik, akkor meg kidobtad volna őket a bús pıcsába. Így csak túlkomplikáltad az egészet.
jún. 21. 04:41
 15/16 anonim ***** válasza:
60%
Én hálás lennék, mert én azóta se láttam az anyámat...
jún. 21. 17:02
 16/16 anonim ***** válasza:
64%
A szülőknek ösztönösen az a legfontosabb, hogy legyen gyerek. Ez nincs kimondva, de ez a homoszexualitás elítélésének az alapja. Te most egy meleg kapcsolatban élsz, amiben közös gyerek nem lehet, bár külön-külön neked és a párodnak is lehet. Szerintem az első hónapokban, évben természetes, hogy szüleid nehezen szokják meg a helyzetet, pláne hogy volt kilátás rá a korábbi barátnők alapján, hogy ideálisabban alakuljanak a dolgok. Így talán még fájóbb nekik az, amit most látnak. Szerintem legyél türelmes. A feltétel nélküli és azonnal elfogadás, amit itt a gyakorin hirdet mindenki nagy mellénnyel, nagyon távol áll a valóságtól, és nem is méltányos azokkal szemben, akik vélhetően nagy odaadással neveltek fel. Nem kell tűrni a végtelenségig, de egy darabig azért érdemes kivárni.
jún. 23. 04:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!