Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha az anyám teljese...

Léda7 kérdése:

Mit tegyek ha az anyám teljesen ellenem fordult?

Figyelt kérdés

Egy hónap múlva töltöm a 18at és van egy barátom már 9honapja. Eléggé azt éreztük már mind ketten hogy eljött az ideje az első szeretkezésnek. Az anyám kiskorom óta azt rágta a fülembe hogy ez egy rossz dolog, majd rá ér 20evesen mert neki is akkor volt az első...

De megkért, hogy mielőtt sor kerülne az elsőre az előtt szóljak neki. Hát kb egy hete szóltam is amire elsonek ki rakott a kocsiból elvette a pénzem a barátomnal. Majd következő beszélgetésünknel már normálisabban állt az egészhez azt mondta megért de... Nem akarja mert terhesség stb stb...

Lelkileg nagyon tönkre tett mert már tényleg azt éreztem itt az ideje és nagyon rosszul érintett hogy vissza fog benne úgy hogy én őszinte voltam vele annak ellenére hogy tudtam kiakad és folyamatosan előtte is vádolt olyanokkal hogy én már csináltam, csak nem mondom el neki. Majd a hétvégén megtörtént az egész persze nem volt olyan jó mert ezt az érzést nem tudtam teljesen kizárni. Másnap mikor haza mentem elmondtam az anyukámnak aki teljesen kiakadt. Testvérem előtt kezdett el k*rvazni, szidni, és azt mondogatni hogy hozzá ne jöjjek se pénzért, se ha terhes lennék...

Nagyon rosszul vagyok ez óta azóta csak sírok. A baratomhoz se merek már át menni mert félek az anyám reakciojatol. Ilyen helyzetbe mit csináljak? Nem hallottam még hasonlót, de nagyon rosszul érzem magam. Mi a baj velem, és ezzel az egésszel? Tényleg várnom kellett volna még?

Ettől miért vagyok k*rva?

2024. jún. 17. 15:23
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
85%

Ha tudsz költözz a nagyszüleidhez. Tényleg nem normális viselkedés amit csinál.

Lányaim vannak nem várom el tőlük hogy bejelentsék mikor élnek nemi életet mikor barátjuk lett mindegyiknek vettem egy doboz gumit hogy tudjanak védekezni és ne érezzék esetlegessen cikinek a vásárlását ugyanis sok eladó véres szemmel néz sajnos a fiatalokra akik ilyesfajta terméket vásárolnak.

Neked azt tudom tanácsolni ha semmiféle képen nem tudsz jelenleg elköltözni hogy nem mondj el semmit anyukádnak ez a TE magánügyed. Nyilván ha baj van szólj neki de a helyedben én akkor is inkább előbb szólnék a nagyszülőknek mint neki.

2024. jún. 18. 21:14
 22/28 anonim ***** válasza:
82%

De miért avattad be ebbe? Nem is értem. Hát a leírtak alapján nagyon jól tudtad hogy idióta ember és rosszul fog reagálni rá...

27N

2024. jún. 18. 21:14
 23/28 A kérdező kommentje:

A helyzet csak egyre jobban durvul itthon. Megmondta, hogy őt ne hivogassam, és hogy takarodjak el otthonról, plusz olyanokat vág hozzám hogy nekem csak a dugáson jár az eszem, és ne menjek hozzá ha terhes leszek. A barátomat pedig nem is engedi hozzám.

Ma meg is ütött, mikor vissza mertem szólni.

Apám a vita után be jött és mondta hogy anyámat nagyon megbántottam azzal hogy le feküdtem ezzel a csávóval. (O se tudta megmondani miért) De hogy kérjek bocsánatot, mert ő nem fog.

Nem tervezek bocsánatot kérni, mert azt érzem nincs miért.

2024. jún. 25. 14:05
 24/28 anonim ***** válasza:
83%

Jelentsd fel családon belüli erőszakért. Amíg nagykorú nem leszel, nem rakhat ki, mert ő a gyámod.

Én a helyedben kibekkelném ezt a pár hónapot és utána a lehető leggyorsabban elköltöznék, ahogy csak tudok.

2024. jún. 25. 14:08
 25/28 anonim ***** válasza:
83%
Látom, hogy heteken belül nagykorú leszel. Akkor a következőt tenném: a 18. születésnapom után egy nappal feljelenteném a rendőrségen az erőszakos viselkedése miatt.
2024. jún. 25. 14:10
 26/28 anonim ***** válasza:
45%
Nem Borsodiak vagytok? Itt szokás ennyire felhúzni magukat barátoknak, családtagoknak mások magánéletén, akár évtizedekig játszani a sértődöttet ilyenek miatt.
2024. jún. 25. 16:16
 27/28 anonim ***** válasza:
78%
26.: Nemcsak borsodi specialitás ez.
2024. jún. 25. 21:10
 28/28 A kérdező kommentje:
Nem, nem borsodiak vagyunk :)
2024. jún. 26. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!