Mit tegyek ha az anyám teljesen ellenem fordult?
Egy hónap múlva töltöm a 18at és van egy barátom már 9honapja. Eléggé azt éreztük már mind ketten hogy eljött az ideje az első szeretkezésnek. Az anyám kiskorom óta azt rágta a fülembe hogy ez egy rossz dolog, majd rá ér 20evesen mert neki is akkor volt az első...
De megkért, hogy mielőtt sor kerülne az elsőre az előtt szóljak neki. Hát kb egy hete szóltam is amire elsonek ki rakott a kocsiból elvette a pénzem a barátomnal. Majd következő beszélgetésünknel már normálisabban állt az egészhez azt mondta megért de... Nem akarja mert terhesség stb stb...
Lelkileg nagyon tönkre tett mert már tényleg azt éreztem itt az ideje és nagyon rosszul érintett hogy vissza fog benne úgy hogy én őszinte voltam vele annak ellenére hogy tudtam kiakad és folyamatosan előtte is vádolt olyanokkal hogy én már csináltam, csak nem mondom el neki. Majd a hétvégén megtörtént az egész persze nem volt olyan jó mert ezt az érzést nem tudtam teljesen kizárni. Másnap mikor haza mentem elmondtam az anyukámnak aki teljesen kiakadt. Testvérem előtt kezdett el k*rvazni, szidni, és azt mondogatni hogy hozzá ne jöjjek se pénzért, se ha terhes lennék...
Nagyon rosszul vagyok ez óta azóta csak sírok. A baratomhoz se merek már át menni mert félek az anyám reakciojatol. Ilyen helyzetbe mit csináljak? Nem hallottam még hasonlót, de nagyon rosszul érzem magam. Mi a baj velem, és ezzel az egésszel? Tényleg várnom kellett volna még?
Ettől miért vagyok k*rva?
Nem igazán érdekelte volna ez a dolog. Hogy 18vagyok e vagy sem.
Amíg tanulok, nem tudom hogyan tudnék elköltözni otthonról. És azok a felfogáson van hogy "amíg nála lakók, és az ő kenyerét eszem az van amit ő mond.."
Borzasztó anyád van. Egy hónap múlva már mondhatod neki, hogy nagykorú vagy, nem szólhat bele, hogy kivel, mikor és hányszor közösülsz. Magánügy. Te se vagy arra kíváncsi, hogy kivel és mikor él nemi életet. Nem vagy köteles elmondani.
Mivel egy zsarnok, ezért érdemes mielőbb elköltözni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!