Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek jogosan csalódtam...

Szerintetek jogosan csalódtam édesapámban?

Figyelt kérdés

A héten érettségiztem emelt szinten történelemből. Képzelhetitek mennyit készúltem rá, az elmúlt 3 hónapban 5-6 órakat is képes voltam naponta tanulni csak törit. Meg is lett az eredménye, 118 pontom lett összesen, ami egy egész jó eredmény szerintem.

A lényeg: pénteken tudtam meg a héten lezajlott szóbeli vizsgámnak az eredményét, 50/42 pont lett. A szüleimet nagy örömmel értesítettem, mindketten épp dolgoztak, szóval csak üzentem nekik. Édesanyám fel is hívott és gratulált. Rá másfél órájára látom hív apám. Elkezd velem kiabálni hogy mikor beszéltem anyámmal utoljára, mert nem veszi fel a telefont. Mondom mondta nekem hogy sok dolga van (beszéltem talán 2 percet anyummal), erre közli apám hogy "oké, b*ssza meg" és letette a telefont. Őszintét megvallva nem egy ilyen hívásra vártam, sokkal inkább olyanra hogy "ja láttam az üzenetedet, gratu" - félére. Aznap apám hazajött, nem is mondott semmit. Délután 3-tól este 7-ig nem volt benne annyi hogy megkérdezze mi volt velem (amúgy ha kérdezi is alapból nekiáll telefonozni és pont lesz*rja amit mondok). Este 7-kor én elmentem otthonról.

Másnap reggel hajnali 6-kor írt nekem egy sms-t, hogy gratulál nekem.

Kicsit, nem is elsőre, de csalódtam benne. Azért csalódtam benne, mert egész nap facebookozik vagy ki tudja épp mit csinál a telefonján és én nem hiszem el hogy egy üzenetet nem képes elolvasni, de üvöltve anyám hollétéről fel tud hívni.

jún. 16. 20:12
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Nem lehet, hogy valami kiborította, amiről te nem tudsz?
jún. 16. 20:31
 2/8 A kérdező kommentje:

hát édesanyám sokat dolgozik, sokszor nem veszi fel a telefont egyből, de amint tud visszahív. apám mondta hogy 5x hívta, én mondtam neki hogy a főnökeivel kell egyeztetnie. erre jött a "miért nem viszi be a telefont oda" duma.

nem tudok ilyesmiről, általában nem mondja el ha valami baja van, úgy gondolja egyedül megoldja. ha meg baj van és kimutatja, akkor olyan alpári módon hogy az egész utca azt hallgatja.

jún. 16. 20:40
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Valamilyen szinten jogos. De írtad, hogy nem először csalódtál benne, tehát lehet hogy jobb lesz, ha megtanulod, ilyen dolgokban nem nagyon számíthatsz rá.
jún. 16. 21:26
 4/8 A kérdező kommentje:

#3 igazad van. nem tudom már mit várjak tőle. 3 hónapon keresztül csak a törit nyomtam, apám mindenkinek mondogatta hogy most lát először engem tanulni (a legrosszabb átlagom a 4,4 volt az utóbbi 4 évben). amikor mentem szóbelizni annyit sem mondott hogy remélem sikerülni fog vagy valami. pedig azért szerintem elvárható lenne. szülinapomkor is akkor írt nekem, reggel 9-kor, amikor a faceebook kidobta neki hogy szülinapom van (reggel 9 előtt hajnalban is találkoztunk).

mindegy, lehet hogy csak panaszkodni jöttem végülis. nem akarom rossz színben feltüntetni apámat, mert mégis az apám, de néha olyan mintha nem is lennék neki.

jún. 16. 22:15
 5/8 anonim ***** válasza:
23%
a 118 pont jó eredmény? Akkor az írásbelid nincs 80...
jún. 16. 22:34
 6/8 anonim ***** válasza:
70%

"miért nem viszi be a telefont oda"

Ekkora suttyót!

Ő sosem dolgozott még alkalmazottként? Ha az ember a főnökével beszél, akkor nyilván nem veheti fel a telefont.

Igen, jogosan csalódtál benne, ill. gondolom ő eddig is ilyen volt, nem tudom, miért csak most vetted észre.

jún. 16. 22:47
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Anyád mikor tervez elválni ettől a kontrollmániás froktól???

Már bocs, de az, aki nekiáll üvölteni, csak mert a másik a munkahelyén!!! nem veszi fel a telefont egy agresszív kretén.

Ja, nem fog elválni, szépen tűr mindent. Nekem a fele elég lenne, hog páros lábbal rúgjam ki az életünkből - főleg, ha gyerekem is van, az ő védelme érdekében.

jún. 17. 09:22
 8/8 A kérdező kommentje:

miért válna el tőle xd

mindig üvölt húgommal is, velem is, anyámmal is, de anyám csak elengedi azzal, hogy máskor nem kiabál/fáradt/változókor.

jún. 17. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!