Jogosan haragszik rám anyám?
Szakítottam a barátnõmmel, annnyira felhúztam magam, hogy mérgemben egy téglával betörtem az autónk szélvédõjét.
Nem szól hozzám anyám. Hangosan lehord mindennek.
Köszönöm a segítséget!
18F
Nem, teljesen normális, hogy betöröd a kocsitok szélvédőjét ha valami bajod van (irónia).
Amúgy meg menj el pszichólogushoz.
Az ilyenek szokták szétverni az asszonyt és a gyereket otthon,mikor a munkahelyi
sérelmeiket hazaviszik.
Eddig a pontig élnél nálam.
Bocs, nekem nem fér bele, hogy az idióta kretén gyerekem - vagy BÁRKI - betörné téglával a szélvédőt, az ablakot, stb.
Kereshetnél munkát és szépen elköltözöl, mert nem akarok agresszív embereket magam körül.
Az, aki egy szakítás miatt bebssza egy autó szélvédőjét súlyos indulatkezelési problémákkal küzd.
Ó, és persze az ilyenek verik szét a nőjüket, amikor valami sérelem éri őket.
Ismerős 3,5 évet húzott le börtönben, miután megkéselte a feleségét. Az indok "felbosszantotta". Hát anyá.dat.
Hagyjátok már ezt a kretént. Napi szinten hányja ide ezeket a kamukérdéseit. Mindug összetör bennük vmit. Gitárt, telefont, ablakot stb.
Valszeg erre veri.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!