Ezt a helyzetet hogyan kezelnétek? Vagy túlgondolom?
A lányom hamarosan 20 éves lesz, és nálunk az a szokás, hogy a gyerekek adnak egy listát miket szeretnének, a családtagok pedig válogatnak, mert nagyon felesleges ajándékokat tud venni a családunk, viszont pénzt meg nem akarnak adni. A lányom szerintem nagyjából 4 éve minden alkalomra könyveket szokott kérni. Viszont most megnéztem a listát, és félek a család véleményétől. Tudom hogy már 20 éves lesz, de komoly pszichológiai thrillerek vannak benne, meg ilyen “dark romance”, tehát kicsit durvább romantikus-erotikus könyvek.
például ezek a könyvek.
Nem tudom mit fog például az öcsém, vagy a nagyszülők gondolni, ha meglátják milyen könyveket olvas.
Ha nem veszik meg neked ezeket a könyveket, nem is próbálod te megvenni? Csak mert ezek nem drága könyvek, gondolom valamennyi zsebpénzed van és abból megvehetnéd, a szülinapos listára meg írj valamit, amire szükséged van. Hogyha szerinted a család a könyvet problémásnak érezné.
De valószínűleg nem olvassák el, miről szól, szóval lehet, hogy felesleges a para.
Mert a kérdező írta, hogy ő a lány, nem a házsártos anyuka.
Olvasd már el a kérdést!
"A lányom hamarosan 20 éves lesz, ..."
26
Javaslom a 10. hozzaszolas elolvasasat a kérdezőtől. O a lány, nem az anyuka
Most komolyan ennyire életbe vágóan fontos, hogy kinek hány százalékos a válasza? Komolyan kell ekkora "balbét" csinálni ebből?
És akkor mi van, ha az anyukájának adta ki magát? Neked ezzel mit ártott? Mert tényleg az interneten mindenki őszinte szokott lenni...
Minden rossz szándék nélkül azt tanácsolom, hogy ne foglalkozz minden apró, jelentéktelen dologgal, ami nincs kihatásra az életedre. Hidd el, csak magadnak fogsz ezzel segíteni! :D
Legyen szép napod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!