Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ezt a helyzetet hogyan kezelné...

Ezt a helyzetet hogyan kezelnétek? Vagy túlgondolom?

Figyelt kérdés

A lányom hamarosan 20 éves lesz, és nálunk az a szokás, hogy a gyerekek adnak egy listát miket szeretnének, a családtagok pedig válogatnak, mert nagyon felesleges ajándékokat tud venni a családunk, viszont pénzt meg nem akarnak adni. A lányom szerintem nagyjából 4 éve minden alkalomra könyveket szokott kérni. Viszont most megnéztem a listát, és félek a család véleményétől. Tudom hogy már 20 éves lesz, de komoly pszichológiai thrillerek vannak benne, meg ilyen “dark romance”, tehát kicsit durvább romantikus-erotikus könyvek.

[link]

[link]

például ezek a könyvek.

Nem tudom mit fog például az öcsém, vagy a nagyszülők gondolni, ha meglátják milyen könyveket olvas.

jún. 15. 20:27
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
A zárt ajtók mögött nekem is nagyon tetszett, anyukámnak is, barátaimnak is, igaz nem 20 voltam, hanem vagy 25, de ez mit sem számít, felnőtt vagy, hadd olvass már amit akarsz. Vagy a lányod, ha mégis az anya írta a kérdést.
jún. 15. 23:25
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Túl....ezek tetszenek és kész.
jún. 15. 23:56
 13/31 anonim ***** válasza:
27%
Jaj, ezek a dark romance könyvek milyen undorítóak... főleg amelyikben a csajszinak egy pisztollyal kell kielégítenie magát. 🙃😊
jún. 16. 00:00
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Alapból átlag ember a könyvet a borítója alapján fogja megitelni, ha ajándékba veszi. Ezek a könyvek totál átlag borítóval rendelkeznek, onnantól meg marhára nem fogja őket érdekelni, miről szól.
jún. 16. 05:59
 15/31 anonim ***** válasza:
61%

"ha erotikus könyveket olvasok, ... tönkreteszik az elvárásaimat a szexxel kapcsolatban. Aranyos, hogy azt gondolja 19 évesen még szűz vagyok."

Ha nem vagy szűz, akkor is lehetnek elvárásaid a szexszel (nem két x) kapcsolatban. Vagy már nincsenek is?...

jún. 16. 07:40
 16/31 anonim ***** válasza:
3%
Dehogy vagy házsártos (kicsit megfelelési késztetéses igen, de házsártos nem) inkább aranyos, hogy ezzel a faktorral is törődsz. Vedd meg a lánynak a könyveket és töröltesd vele a listáról, nevetve meséld el, hogy a többi családtag kissé be van gyepesedve és nem vagy kíváncsi a rinyálásukra. Legyetek a lányoddal ebben egymás szövetségesei!
jún. 16. 08:42
 17/31 anonim ***** válasza:
17%

Akkor odaadod a listát és ennyi. Amúgy mit érdekel a családod véleménye? Felnőtt nő vagy, olvasod, amit szeretnél, akinek ez nem tetzsik, így járt.

Megjegyzem én 18 évesen már pénzt kértem, mert abból azt vettem meg, amire szükségem volt ÉPPEN.

Mert király, hogy kapok egy fantasyregényt 7-8000 huf értékben, ha mondjuk totál másra kellene a pénz.

jún. 16. 08:52
 18/31 anonim válasza:
100%

Én karácsonyra minden évben adok anyunak egy listát, ahol a megszerezni kívánt könyvek vannak benne, aztán választ párat a borító alapján párat, és nem érdekli a tartalma.

De ha olyan rokonaid vannak, akik nem olvasnak/nem szeretnek olvasni, akkor hidd el nem fognak a tartalmába beleolvasni, csak megveszik és kész.

jún. 16. 09:46
 19/31 anonim ***** válasza:
53%
Viszont lehet, hogy szeretnek olvasni, és kíváncsiak lesznek, ezért közelebbről is megnézik...
jún. 16. 10:59
 20/31 anonim ***** válasza:
14%
De undorító a stílusod.
jún. 16. 10:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!