Anyukák! Mennyire ossza meg veletek a lányotok a magánéleti dolgaikat?
Figyelt kérdés
Pasik stb.jún. 15. 15:54
2/5 anonim válasza:
Az enyém eléggé. Bár még nem pasizik, 15 éves.
3/5 anonim válasza:
Mármint lecci ne privátban kérdezgess, hanem itt. Egy 15 éves gyereknel még nincs túl sok intim téma. Szőrtelenítés, menstruáció... Esetleg. Azokat megossza.
4/5 anonim válasza:
Apának még azt se mondtam el hogy megjott a menstruáciom. Nemhogy a nemi életem tárgyaljam vele vagy pasikat.
5/5 anonim válasza:
Bár nem anyuka vagyok hanem egy anyuka lánya, az enyém pasi téren annyit tud hogy aktív szexuális életet élek, és védekezünk. Szerintem ez pont elég, tekintve hogy párkapcsolatban vagyok, de ha csak ismerkednék valakivel, pár találkozó után is biztos mesélnék neki róla.
A menstruációról nyíltan beszélünk, a fontosabb baráti konfliktusokat megosztom vele. Általában én kezdeményezek vele beszélgetést ha valamit el akarok mondani, de magától is érdeklődik persze:) tudom hogy mindenben számíthatok rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!