Elítélnétek a fiatokat ha orosz származású barátnője lenne?
Figyelt kérdés
jún. 15. 13:06
11/23 anonim válasza:
Miért itélném el a lányt.Attól hogy Putyin egy fa.szkalap nem minden Orosz az.
12/23 A kérdező kommentje:
Felhoznátok egy beszélgetés alkalmával hogy mi a véleménye a háborúról?
jún. 15. 14:43
13/23 anonim válasza:
12, Kerdezo: hogyne, siman! Miert ne kerdezhetnem meg? ;-)
14/23 anonim válasza:
Nemrég én és a férjem el végeztünk egy DNS vizsgálatot ami kideríti az eredetünk és az eredmény alapján neki dán és fehérorosz felmenői is voltak. Nagyot néztünk az eredményen de ez mit sem változtat azon h szeretjük egymást
15/23 anonim válasza:
Az embert inkább a véleménye alapján ítéld el, mint a származása miatt.. az legalább megalapozott, és van beleszólása.
Valószínűleg a fiad sem a származása miatt szeretett belé, mert ez ideálisan nem olyan tényező, ami befolyásolja, hogy tekintesz valaki másra.
Szóval nem, nem ítélném el pusztán emiatt. Sem őt, sem a barátnőjét.
16/23 anonim válasza:
Anyám orosz, apám ukrán és 30 éve Budapesten élnek (én már itt születtem). Mindketten elítélik a háborút.
18/23 Szolovjov válasza:
#7 Jogos is. Nem hagytak nekik más lehetőséget a zsidók. De a témára visszatérve, hogy a viharba ítélném el. Nagyon szép orosz nők vannak. És ez még nem is fajárulás kategória.
19/23 anonim válasza:
Mit szólnál, ha téged is Orbán alapján ítélnének meg?
20/23 anonim válasza:
Nem ítélném a származása miatt, a véleménye pedig nem tartozik rám, ilyet max nagyon közeli szeretteimtől kérdeznék, nem a gyerekem új párjától. Soha senkivel nem voltam hajlandó semmilyen politikai témában leállni veszekedni, számomra egy emberi kapcsolat többet ér annál, hogy ilyenek miatt romoljon meg a viszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!