Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kinek van igaza szerinted, az...

Kinek van igaza szerinted, az apának vagy a gyereknek?

Figyelt kérdés
A gyerek szeretne egy bizalmas információt elmondani az apjának. Szeretné négyszemközt elmondani. Az apa ragaszkodik hozzá, hogy a párja is ott lehessen, merthogy előtte nincs semmi titka, úgyis elmondaná ezt is a párjának. A gyerek tudja ezt, hogy az apa el fogja mondani ezt az információt utólag, nem is azzal van gond, viszont magát a közlést szeretné csak az édesapjával négyszemközt, ha úgy történne. Kinek van igaza?
2024. jún. 15. 08:48
A kérdező szavazást indított:
Az apának, mert a párja hozzá tartozik, nem illik kihagyni semmiből
A gyereknek, mert jogos az igénye, hogy kettesben beszélhessen az apukájával, mégha utólag az apa párja be is lesz avatva
Akár az is elvárható lenne, hogy az apa ne ossza meg az információt a párjával
72 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
9%
Nem mindegy? Nem mi fogjuk befolyásolni az apát.
2024. jún. 15. 08:51
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A gyereknek van igaza. Ideje más bizalmast keresni. Sajnos.
2024. jún. 15. 08:53
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Rólam apám 14 éve SEMMIT nem tud.

Miért? Mert bárhányszor mentem volna hozzá, elmondani, mi bánt, már rögtön hívta oda a párját is, hogy beszéljük meg hármasban.

Bocs, nekem az a nő egy idegen, miért kellene tudnia a velem kapcsolatos bizalmas dolgokat (én sem kérdezek tőle olyat, ami nem tartozik rám)?

Aztán megtanultam, hogy oké, apámra nem számíthatok, mert NEKI többé már semmit nem lehet elmondani, rohan a mostohaanyámhoz aztán.

De azért csodálkozik, miért csak az időjárásról beszélgetek vele.

2024. jún. 15. 09:00
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló helyzetben voltam, én azt a verziót választottam, hogy nem mondtam el azt a bizalmas információt. Meg másikat sem, soha többé.
2024. jún. 15. 09:01
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Én nem osztok meg a férjemmel sem olyasmit, amit más velem oszt meg bizalmasan. Nagyon rosszul érintett, mikor egyszer kiderült, hogy az öcsém mindent megoszt a feleségével. Elég nehéz helyzetben voltam a hazassagommal, és (nem mintha amúgy bajom lenne vele) nem gondoltam őt (is) beavatni. És ami még rossz volt, hogy utólag közölte a testvérem.

Szóval nem, nem adjuk tovább.

2024. jún. 15. 09:26
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel a viselkedessel el fogja erni az apa, hogy semmit nem fog megosztani vele a gyereke, mert megbizhatatlan. Es igen, a nojenek nincs koze ahhoz, ami nem ra tartozik. 🤫😉🤷‍♀️
2024. jún. 15. 09:37
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Így épülnek le a bizalmi kapcsolatok. Nem is értem, minek kell beleerőltetni egy harmadik személyt.
2024. jún. 15. 11:25
 8/12 anonim ***** válasza:
22%
Én barátoknak sem mondok semmit, ha kapcsolatban vannak. Csak róluk kérdezek. Velem nincs semmi, minden oké. Francnak kell, hogy csámcsogjanak az unalmas életén.
2024. jún. 15. 12:01
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Kezdjuk ott, hogy az apanak hagynia kene ezt az alszent dumat: "Az apa ragaszkodik hozzá, hogy a párja is ott lehessen, merthogy előtte nincs semmi titka," - ugyanis ez nem az o, apa titka, hanem a gyereke, amit koteles megorizni. Amugy holtbiztos, hogy a noje akar mindent kontroll alatt tartani. Az apanak inkabb ezen kene elmerengenie! ;-)
2024. jún. 15. 13:34
 10/12 anonim ***** válasza:
9%
Micsoda problémák.
2024. jún. 15. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!