Szerintetek jogos, hogy a barátaim előtt alázott meg?
Figyelt kérdés
Meglátta az utcán, hogy dohányzom (iqos). Odajött, felpofozott, majd beültetett a kocsiba, 4 barátnőm nézte végig.jún. 7. 16:56
11/37 anonim válasza:
Nem jogos pofont adjon. Amit tehetne: nem ad rá pénz vagy azt mondja otthon ne szívd.
12/37 anonim válasza:
A pofon jogos volt, csak nem a nyilvánosság előtt.
13/37 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy a megalázás volt a célja. Lehet, hogy "csak" az életedet félti.
Megtiltotta, hogy dohányozz, és te megígérted, hogy nem fogsz. Nem? Tehát...
14/37 A kérdező kommentje:
Nem tiltotta meg.
Sosem volt ez téma. Nem kértem az engedélyét.
jún. 7. 18:48
15/37 anonim válasza:
Ezzel a viselkedessel csak a szulod alazta meg sajat magat szerintem. Baratnoid mit gondolhatnak így róla :D
16/37 anonim válasza:
"Sosem volt ez téma. Nem kértem az engedélyét."
Akkor most már látod, miért lenne érdemes elkezdeni kommunikálni vele.
18/37 anonim válasza:
Csak azt nem értem, mire ez a képmutatás a kommentek között, amikor a dohányosok országában élünk, minden második ember szívja és még karácsonykor is tele vannak a dohányboltok... :D De legalább lehet a kérdezőt ekézni, utána meg mentek rágyújtani, pfejj... Amúgy nem jogos, sosem az.
19/37 A kérdező kommentje:
16- nekem kellett volna itthon beszélnem a dohányzásról? Ha sosem kaptam infót róla itthon hogy káros, stb. Tudom hogy az, de nem hiszem, hogy nekem kellett volna bármikor is felvilágosítást kérnem erről. Az meg szerintem logikus, hogy nem kér engedélyt az ember…
jún. 7. 19:10
20/37 anonim válasza:
Attól függ hány éves vagy. Ha 18 alatt, akkor jogos, ha felette, akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!