Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek jogos, hogy a...

Szerintetek jogos, hogy a barátaim előtt alázott meg?

Figyelt kérdés
Meglátta az utcán, hogy dohányzom (iqos). Odajött, felpofozott, majd beültetett a kocsiba, 4 barátnőm nézte végig.
jún. 7. 16:56
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
17%
Igen, jogos. Ezt érdemlik a dohányosok.
jún. 7. 17:05
 2/37 anonim ***** válasza:
37%

Velem történt hasonló de nem a barátaim előtt. Ezek a tinédzserkori fájó emlékek azóta sem múltak nekem el. Mindig elsírom gondolok vissza azokra az időkre. Én szerintem ez értelmetlen volt teljesen. Az iqosban semmi nincs. Ha meg felnősz dohányzol vagy sem. Úgysem az ő dolguk lesz már. Ráadásul minél idősebb vagy annál rosszabb. Annyit tudok ajánlani hogy a barátnőid előtt még kimagyarázod valamivel hogy pl." késtél és vártak haza" bármivel kidumálod még magad ha ciki.

De ezek soha nem múlnak el ezek az emlékek majd meglátod ha majd visszaemlékszel úgy mint én sírni fogsz.Ha majd idősek lesznek a szüleid mert én már azonaz úton járok.:(

jún. 7. 17:07
 3/37 anonim ***** válasza:
95%

Ha valódi választ vársz a kérdésedre, nem ártana kontextusba helyezni a történetet. Ki látott meg az utcán? Hány éves vagy? Mi történt pontosan?

Az egyébként semmilyen esetben nem OK, hogy valakit nyilvánosan megalázunk, de azért ennél részletesebben is leírhattad volna, hogy mi történt.

jún. 7. 17:07
 4/37 anonim ***** válasza:
93%
Engem a barátnőm előtt fenekelt el anyu egy rossz jegy miatt, annál nem cikibb.
jún. 7. 17:08
 5/37 anonim ***** válasza:
9%
Bárki is volt még kidumálja magát.Ha pl. a pasija akk könnyebb
jún. 7. 17:08
 6/37 A kérdező kommentje:
3- bocsi, valóban lemaradt. Anyu látott meg. 17 vagyok, mindjárt 18
jún. 7. 17:10
 7/37 anonim ***** válasza:
59%
Soha senkit nem lehet jogos felpofozni.
jún. 7. 17:11
 8/37 anonim ***** válasza:
33%
Megérdemled
jún. 7. 17:16
 9/37 anonim ***** válasza:
76%
Nem jogos persze, biztos duhos volt, hogy eddig vigyazott rad, te meg tonkreteszed az egeszseged, raadasul ilyen proli modon.
jún. 7. 17:30
 10/37 anonim ***** válasza:
80%
Felpofozni abszolút nem volt jogos, az sosem lesz az. A többi meg... Gyerekként kezel, hiszen gyerek vagy még.
jún. 7. 17:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!