Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg vannak olyan szülők,...

Tényleg vannak olyan szülők, akik nem kíváncsiak gyermekük házastársára vagy az unokára és az esküvőn sem voltak, meg az unokát sem látták soha?

Figyelt kérdés
Én eddig még mindig olyan esküvőkön, lagziban voltam, ahol ott volt minden közvetlen hozzátartozó, már amennyiben éltek. Itt meg többektől olvastam, hogy ez vagy az nem ment el az esküvőre és ha később a házaspárnak gyermeke született, azt sem látta az érintett nagyszülő. Ez azokban az esetekben érdekes, ahol saját gyerekével a szülő beszélő viszonyban van, de nem fogadja el gyermeke választottját. És tényleg vannak, akik így kimutatják a haragot, vagy az érdektelenséget? Számomra nagyon furcsa helyzet.
jún. 6. 09:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
73%

A férjem apja nem jött el az esküvőnkre (pedig meghívtuk) mert épp meg volt sértődve rá egy baromságon. Emiatt a nagyanyja se jött, mert mi az hogy nem rohan térden csúszva bocsánatot kérni, az a fiatalabb kötelessége, ha igaza van, ha nincs😅

Apósom meg a férjem kb. 1 év múlva kibékült, és az öreg baromira sajnálja utólag hogy nem jött.

jún. 6. 10:54
 12/20 anonim ***** válasza:
77%

Haver anyósa aki ilyen jehovás gyökér nem fogadta el az unokáját mer házasságon kivűl született gyetek és mint olyan az a sátán gyereke.. pff

Az öreglány amúgy ha meglátott egy 666-os renszámot akkor leköpdködte azt az autót! 😁

jún. 6. 10:55
 13/20 anonim ***** válasza:
66%

Igen .

Pl az anyai nagyim is ilyen. Soha nem láttam, 29 éves vagyok.

Sokszor jártak pedig a közelünkben, meglátogatták a barátaikat, stb de hozzánk nem néztek be. Pár évig járt hozzájuk anyám, majd miután gyerekei lettek és rájött hogy lexarják az anyjáék, nem ment többet..

jún. 6. 11:03
 14/20 anonim ***** válasza:
66%
Az is apának számít, aki elhagyta a gyerekét? Nagybátyjám nevelt fia az édesapjával utoljára az általános iskolai ballagásán találkozott, egyszerűen nem érdekli a gyerek. Most tervezik az esküvőt, de biztos hogy nem fogják meghívni az édesapját. régen is az volt, hogy csak a srác ment utána, ha ő nem kereste, akkor az apját nem érdekelte, mindenféle eseményre próbálta meghívni, aztán vagy elment, vagy nem, így a srác fel is adta, utoljára kb. 10 éve hallottak egymásról. Nem is valószínű, hogy elmenne az apja, ha meghívnák őt.
jún. 6. 11:17
 15/20 anonim ***** válasza:
67%
Hát látod, van ilyen is. Biztos megvan az oka.
jún. 6. 11:19
 16/20 anonim ***** válasza:
71%

Apámék pl ilyenek. Nem baj, nekem nem okoz fejfájást, és nem érzem rosszul magam emiatt.

Hoztak egy döntést lassan húszévvel ezelőtt, hogy "nem igazán" kíváncsiak rám. Értsd: amikor kedvük van, akkor keresnek :D, amúgy nem válaszolnak üzenetekre sem. Nehezen, de idővel elfogadtam, azóta pedig nem érdekel.

jún. 6. 11:20
 17/20 anonim ***** válasza:
62%
A férjem anyjával soha nem találkoztam és a gyerekeket sem ismeri. Sajnos ő beteg, pszichésen, gyerekkorában bántalmazták és a házassága sem sikerült. A fia lett a férjpótlék és apapótlék neki, és úgy akarta, hogy amíg ő él, a fia maradjon velük és ne legyen családja, ráér majd utána. Rákos is volt, férjem ápokta, mert apósom olyan tehetetlen teszetosza, hogy saját magáról se tud gondoskodni. Mikor mi megismerkedtünk, már 37 éves volt, és összeköltözrünk. Akkor volt egy vilagraszóló botrány, ismeretlenül el lettem mondva ismeretlenül mindenféle pénzéhes k.vának (az én albérletem volt, amit én fizettem, és eleve több pénzem volt, mint a férjemnek). Akkor a férjem megmondta az anyjának, hogy ha nem tud viselkedni, akkor ennek nem fogja kitenni a szerelmét. Erre is botrány volt, mert mi az hogy neki nem az anyukája az első. És ezeket sajnos komolyan gondolja, tényleg beteg szegény, amúgy nagyon sajnálom. Apósomat ismerem, de őt a tévé meg a cigi erdekli, meg hogy mi a kaja, energiát ő az unokaiba nem fektet. Van egy sógornőm is, ő szegénykém meg az anyja szeretetéért tepert egész életében, így őt is kevéssé ismerem, minden hülyeségben az anyját tamogatja, hatha akkor egy kis szeretetet ő is kap. Szóval nagyon szr helyzet. De szerintem a legjobb döntés nem beengedni az életünkbe az ilyen embert. A férjem tartja vele a kapcsolatot, 80+, egyre több velük a gond.
jún. 6. 11:28
 18/20 Katona Dius ***** válasza:
Nálunk az esküvőre pl nem jött el apósom (semmi baja nem volt velem, csak épp leszarja a fiát) és nagyanyám sem (mindenkit leszar maga körül). Unokahúgom kisfiát, aki a nagyanyám dédunokája, nem is nagyon hajlandó látni. Családi rendezvényeken, ahova jön unokahúgom, nagyanyám nem jön el, mert akkor nem körülötte forog a világ, hanem a fiúcska körül és nem bírja elviselni, ha nem ő a világ közepe.
jún. 6. 23:07
 19/20 anonim ***** válasza:
69%
Jó sok a defektes, szar ember..
jún. 7. 09:53
 20/20 anonim ***** válasza:
0%

Fiataloknak a kérdéseitekre: "Természetesen akinek nem inge, ne vegye magára."És az is szülőnek számít aki: És ontjátok a mocskolódást.

én is hagy kérdezzem meg: És az is gyereknek számít aki tizenéves korában agresszív lesz egész családjával? Nekimegy szüleinek testvéreinek?Ugyancsak ilyen idős korában alkoholista drogos lesz? Esetleg a város legnagyobb qrvájává válik?: Tudom!!! "Az anyja és a pedagógus volt a hibás, mert nem foglalkozott vele, igaz, otthon kezére csapni bűncselekmény, rászólni bunkóság,iskolában rossz jegyet adni nem szabad csak engedéllyel, megbuktatni tilos. Várom ÉRTELMES, megmagyarázott válaszaitokat.

jún. 7. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!