Tényleg vannak olyan szülők, akik nem kíváncsiak gyermekük házastársára vagy az unokára és az esküvőn sem voltak, meg az unokát sem látták soha?
A férjem apja nem jött el az esküvőnkre (pedig meghívtuk) mert épp meg volt sértődve rá egy baromságon. Emiatt a nagyanyja se jött, mert mi az hogy nem rohan térden csúszva bocsánatot kérni, az a fiatalabb kötelessége, ha igaza van, ha nincs😅
Apósom meg a férjem kb. 1 év múlva kibékült, és az öreg baromira sajnálja utólag hogy nem jött.
Haver anyósa aki ilyen jehovás gyökér nem fogadta el az unokáját mer házasságon kivűl született gyetek és mint olyan az a sátán gyereke.. pff
Az öreglány amúgy ha meglátott egy 666-os renszámot akkor leköpdködte azt az autót! 😁
Igen .
Pl az anyai nagyim is ilyen. Soha nem láttam, 29 éves vagyok.
Sokszor jártak pedig a közelünkben, meglátogatták a barátaikat, stb de hozzánk nem néztek be. Pár évig járt hozzájuk anyám, majd miután gyerekei lettek és rájött hogy lexarják az anyjáék, nem ment többet..
Apámék pl ilyenek. Nem baj, nekem nem okoz fejfájást, és nem érzem rosszul magam emiatt.
Hoztak egy döntést lassan húszévvel ezelőtt, hogy "nem igazán" kíváncsiak rám. Értsd: amikor kedvük van, akkor keresnek :D, amúgy nem válaszolnak üzenetekre sem. Nehezen, de idővel elfogadtam, azóta pedig nem érdekel.
Fiataloknak a kérdéseitekre: "Természetesen akinek nem inge, ne vegye magára."És az is szülőnek számít aki: És ontjátok a mocskolódást.
én is hagy kérdezzem meg: És az is gyereknek számít aki tizenéves korában agresszív lesz egész családjával? Nekimegy szüleinek testvéreinek?Ugyancsak ilyen idős korában alkoholista drogos lesz? Esetleg a város legnagyobb qrvájává válik?: Tudom!!! "Az anyja és a pedagógus volt a hibás, mert nem foglalkozott vele, igaz, otthon kezére csapni bűncselekmény, rászólni bunkóság,iskolában rossz jegyet adni nem szabad csak engedéllyel, megbuktatni tilos. Várom ÉRTELMES, megmagyarázott válaszaitokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!