Tényleg vannak olyan szülők, akik nem kíváncsiak
gyermekük házastársára vagy az unokára és az esküvőn
sem voltak, meg az unokát sem látták soha?
Mindkét felet jó lenne ismerni, azért nem biztos ám hogy mindig az idősebbek a bunkók!
jún. 6. 09:58
Apukámat se érdekelte a nővérem fia, de ők rá is szolgáltak erre. Nővéremnek görbe útjai voltak, amit apám nem tolerált, a gyerek meg neveletlen, elkényeztetett volt. Mikor nővérem felment apánkat meglátogatni (kemény fél órára havi 1x), akkor a gyerek inkább a kocsiban maradt. Az ilyen kölykön nem lehet mit szeretni.
jún. 6. 10:00
Kérdező, itt a gyakorin nagyon sok furcsa, bizarr családi felállás van.
Képzeld ezt úgy, mintha egy pszichiátriai osztályon lennél. És csodálkoznál, hogy csupa zavarodott elméjű ember jön be az utcáról. A kinti világban fel se tűnik, esetleg néha egy-egy emberen látnád a jelét ennek. Ott bent meg csupa ilyet látnál.
Hát a gyakori kérdések családi rovata is majdnem olyan, mint egy pszichiátriai osztály. :-)))
jún. 6. 10:01
Nagybátyám nem ismerte a fia családját, pedig kb 20 percre laktak egymástól, rosszban sem voltak amúgy
jún. 6. 10:10
Most a személyes sértettségedet itt akarod kiélni, hogy olyan válaszokat olvasol?
jún. 6. 10:28
Nagyanyám,és nagyapám nem fogadták el a nagybátyám feleségét (mert félig roma származású nő volt a szomszéd faluból). nagybátyám jó darabig nem jöhetett hozzánk, aztán egyszer csak beengedték. Vele szóba álltak,de a feleségét soha nem fogadták el, a gyerekeket meg nem is látták pedig hangsúlyozom 6-7 km-re laktak. A nő megcsalta nagybátyámat, el akart tőle válni, erre 2013-ban ön kezűleg vetett véget az életének. A nő és a gyerekek élik világukat.
jún. 6. 10:43
jún. 6. 10:45
8/20 A kérdező kommentje:
A kérdésből meg a leírásból elég világosan kiderül, hogy nem vagyok érintett személyesen, de attól még érdekelhet ez a jelenség. Mi ezzel a gond?
Sajnos igen. Ráadásul nagyanyám azt mondta,hogy a sírhoz sem fog kimenni, mert nagybátyám "szégyent hozott rájuk". Soha nem is ment ki. Anyám amint betöltötte a 18. életévét le is lépett otthonról, nagynéném meg ahol tudja,kihúzza magát,hogy ne kelljen a gyerekeket vinni,még látogatóba sem.
jún. 6. 10:48
Persze, hogy van.
Én voltam már olyan esküvőn, ahol nem volt ott minden közeli családtag.
De pl. én sem tartom apukámmal a kapcsolatot. Elváltak kiskoromban, de sose volt rám kíváncsi, pedig egy városban lakunk. Nekem többször is volt felé próbálkozásom, amikor már nagyobb lettem és tudtam egyedül közlekedni, nagyobb gyerekként is, tiniként is, felnőttként is. De sose sikerült. Nyilván meguntam és nem akartam ráerőszakolni magamat. Ő pedig azóta sem keres. Egyébként nemcsak engem. Van egy féltestvérem, ő is kicsi volt még, amikor anyukája és apukám elváltak. Ő is így van, mint én. Próbálkozott időnként, de rá sem kíváncsi apu.
jún. 6. 10:49
Kapcsolódó kérdések: