Furcsának találnátok, ha egy szülő az utcán sétálva nem a gyerek kezét, hanem a csuklóját vagy az alkarját fogja?
Nem.
Én is csináltam már így, ezer oka lehet. Koszos a keze, összeizzad a kezünk, ő szeretné ha nem a kezét fognám, hanem a csuklóját stb.
Mindenképpen ráfogok a csuklójára egy picigyereknek, da nagyobbnak is, ha rakoncátlan, mert nem tudnám kontrollálni, ha ő engedné el a kezem és uccu.
Felelős szülőnek nem pusztán a gyerek fogja a kezét, hanem ő is a gyerekét olyan módon, hogy az ne legyen képes elrántani.
Nem. Amíg a fiam kicsi volt, sokszor fogtam én is a csuklóját, így biztosabb volt, hogy nem engedi el a kezem.
Kérdező honnan jött ez a kérdés? Rád néztek furcsán vagy te néztél furcsán másokra hasonló esetben?
Csak kíváncsiságból kérdezem.
8
Mert te már csak jobban tudod igaz? Az meg sem fordul a fejedben, hogy esetleg engem ítéltek el a gyermektelen szuperhősök? Á nem, dehogy, az kizárt, hisz akkor nem tudnál belém kötni igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!