Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Furcsának találnátok, ha egy...

Furcsának találnátok, ha egy szülő az utcán sétálva nem a gyerek kezét, hanem a csuklóját vagy az alkarját fogja?

Figyelt kérdés

jún. 5. 16:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%

Nem.

Én is csináltam már így, ezer oka lehet. Koszos a keze, összeizzad a kezünk, ő szeretné ha nem a kezét fognám, hanem a csuklóját stb.

jún. 5. 17:04
 2/18 anonim ***** válasza:
96%
Ha az úttesten kell átmenni, és rohangálós a gyerek, így biztosabb.
jún. 5. 17:07
 3/18 sa Dale Cooper ***** válasza:
89%

Mindenképpen ráfogok a csuklójára egy picigyereknek, da nagyobbnak is, ha rakoncátlan, mert nem tudnám kontrollálni, ha ő engedné el a kezem és uccu.

Felelős szülőnek nem pusztán a gyerek fogja a kezét, hanem ő is a gyerekét olyan módon, hogy az ne legyen képes elrántani.

jún. 5. 17:08
 4/18 anonim ***** válasza:
95%
amíg nem tanulnak meg szépen sétálni, az összes kis rokont a csuklójánál fogom.
jún. 5. 17:14
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Amíg a fiam kicsi volt, sokszor fogtam én is a csuklóját, így biztosabb volt, hogy nem engedi el a kezem.

Kérdező honnan jött ez a kérdés? Rád néztek furcsán vagy te néztél furcsán másokra hasonló esetben?

Csak kíváncsiságból kérdezem.

jún. 5. 17:41
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Apu mindig "rabosítva" a csuklóját fogta az unokáknak, amikor sétáltak. Azt mondta, így biztonságos.
jún. 5. 17:42
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
jún. 5. 18:14
 8/18 anonim ***** válasza:
48%
Biztos láttál egy anyukát aki a gyereke csuklóját fogta és gyermektelen szuperhősként elítélted.
jún. 5. 20:33
 9/18 A kérdező kommentje:

8

Mert te már csak jobban tudod igaz? Az meg sem fordul a fejedben, hogy esetleg engem ítéltek el a gyermektelen szuperhősök? Á nem, dehogy, az kizárt, hisz akkor nem tudnál belém kötni igaz?

jún. 5. 20:48
 10/18 anonim válasza:
100%
Testmagaság különbség miatt kényelmesebb.
jún. 5. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!