Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi értelme van annak,ha egy...

Mi értelme van annak,ha egy férfi együtt van egy nővel, de nem szereti? De azt a nőt igen akitől gyereke van? Miért nem azzal van? Illetve ahelyett hogy a gyerekével lenne,akár hetvegen inkább a nővel van? Mi lehet ennek a hátterében? Volt asszony.

Figyelt kérdés
jún. 4. 00:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
#10 így-így, nálunk is mindenki a nőt szidta, hogy behálózta az exférjem. Őt jóformán még meg is tapsolták. Amikor közölte, hogy menjünk el a gyerekkel, mert a szeretőjét akarja, akkor ki volt a szar alak? Hát én, hogy nem küzdöttem (csak már belegebedtem, de nem számít), és apa nélkül hagyom a gyereket..... Nevetséges és gusztustalan.
jún. 4. 09:47
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, hogy ez milyen forgatókönyv, de ilyen nem létezik
jún. 4. 12:58
 13/13 anonim ***** válasza:
83%

4-es te bolond vagy teljesen.

Miért az apád nőjét szídod? Ráakaszkodott, terhes lett? Ugyan már...apádnak fegyvert fogtak a fejéhez, hogy felcsinálja? Elmondod minden ribinek a nőt, pedig apád az igazi hunyó. Apád tartozott volna hűséggel anyádnak, nem a nő. A nő csinálhatott volna bármit, a feje tetejére is állhatott volna, vagy meztelenül táncolhatott volna apád előtt...ha apádban lett volna gerinc, nem csalja meg anyádat!

jún. 4. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!