Hogyan dolgozzam fel azt, hogy nem számíthatok a szüleimre?
Figyelt kérdés
Soha semmiben nem támogattak, nem segítettek.
A támogatást nem feltétlenül anyagit, hanem lelki támogatást sem kaptam.
A testvéremnek nincs családja, mégis segítettek neki lakással.
Nekem semmit! De szó szerint semmit. Egy jó szót sem kaptam.
Most, hogy gyerekem van, most jön ez ki rajtam...mert nekünk jó a kapcsolatunk a gyeremekemmel...és ezért fáj annyira.
Amikor betörtek a lakásunkba, akkor is azt kaptam, hogy ,,kellett nekem ilyen helyre
költözni. ,,
Olyan helyre költözök, amit meg tudok fizetni.
jún. 2. 14:43
1/3 anonim válasza:
Ideje felnönöd és nem várni a szülöktöl semmit.
2/3 anonim válasza:
Az sajnos hogy mások mennyire debilek,arra nem lehetsz hatással.
Örülj neki hogy te nem ilyen vagy a gyerekeddel, és légy büszke magadra
3/3 Metionin válasza:
Annyit tudsz tenni, hogy túllépsz rajta és a saját gyerekeiddel nem leszel ilyen. Átérzem amúgy, hasonló volt nálunk is, viszonylag hamar túlléptem a dolgon már nagyobb gyerekkoromban, nekem az volt a megszokott, hogy nem számíthatok rájuk. Később amikor továbbtanulás és egyéb időszakban láttam, hogy hogyan indítják el az életbe a gyerekeiket a normálisabb szülők (szintén nem az anyagi része a fontos) akkor volt egy ilyen hullámvölgyem nekem is de őszintén, ha rugózok rajta, akkor jobb lesz? Hát nem. A szüleit senki nem választhatja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!