Ebben a hónapban nyaralni megyünk kettesben az édesapámmal egy mediterrán térségbe. Előre félek ettől a nyaralástól, mert előre kijelentette hogy nem abból fog állni a nyaralás hogy fekszünk a parton, vagy úszkálunk a medencében, hanem menni fogunk egész nap, kirándulni, látványosságokat nézni stb. És mindezt gyalog, vagy max néha busszal. Autó bérlésről szó sem lehet. Az a helyzet hogy én fizikailag nem vagyok a toppon. Nem vagyok fitt, sportos. Van rajtam 30-40 kiló felesleg, még a másodikra is lifttel megyek. Hosszú sétáktól majd' meghalok. Valamint a meleget sem bírom, a Magyarországi nyarakat is végig szenvedem, (gondolom a túlsúly miatt). Nem is tudom mi lesz egy mediterrán térségben. Édesapám nem tud erről, de gondolom sejti, hiszen csak rám kell nézni. Tudni kell róla hogy hirtelen haragú, olykor agresszív típus, ezért félek konfrontálódni vele ezzel kapcsolatban. Én nem szenvedni szeretnék ez alatt a nyaralás alatt, hanem jól érezni magam. Hogy beszéljem meg ezt vele szerintetek?
Csak zavaró, hogy emberek saját döntésből tönkreteszik a testüket és a mi adónkból gyógyíttatják majd...igen igen mindjárt jössz a dohányosokkal és az alkoholistákkal...azokról is az a véleményem mint a kövérekről.
De amúgy meg mond el neki: Apa puhány vagyok, ott halnék meg ha mennem kéne kétszáz métert, én csak azt akarom csinálni mint itthon enni és feküdni, ha te felfedezni akarsz akkor kérlek keress más utitársat.
jún. 2. 13:41
12/17 anonim válasza:
Birni fogod, erre állitsd at az agyad.
Rajtam is volt bőven felesleg mikor neki alltam önerőből setalni, az első par napban 5,6 ezer lépés, mára mar megvan a napi 20 ezer, és élvezem.
Neked is jót fog tenni.
Este tuti nem kelk elringatni.
Apud lehet ezzel akar ösztönözni, és milyen jól teszi ❤️
Hajrá.
Ügyes legyel, viz legyen nálad sok :)
jún. 2. 13:46
13/17 A kérdező kommentje:
Végletekről beszélsz, ráadásul túlzol is. Úgy alkotsz véleményt hogy nem is vagy tisztában a dolgokkal, csak egyből ítélkezel és sértegetsz. Képzeld nem csak abból áll az életem hogy eszem és fekszem. Egyetemre járok, diákmunkázok, vannak hobbijaim, eljárok szórakozni a barátaimmal. De mindezt a saját tempómban teszem, anélkül hogy bárki is siettetne. Édesapám pedig nagyon sportos, mozgékony alkat. Szóval ebből a szempontból nagyon különbözünk. Egyébként évek óta próbálok tenni a fogyás érdekében, csak betegség megnehezíti, amiről ugye nem tudsz. De fogok én itt magyarázkodni egy ilyen trágár embernek miközben én csak tanácsot kértem..
jún. 2. 13:49
14/17 A kérdező kommentje:
Előbbi válaszom a 12-esnek szól.
jún. 2. 13:51
15/17 anonim válasza:
Apu, szeretném, ha kompromisszumot kötnénk. Szívesen megyek veled felfedezni, de szeretnék egy tengerparti napot és némi pihenést is. Amennyit a fizikai erőm enged boldogan túrázom veled, de egy sérülésnek - főleg külföldön - egyikünk sem örülne, nem szeretném túlhajszolni magam. El is küldheted neki üzenetben, hogy ne az első reakcióját kommunikálja veled, legyen ideje átgondolni mennyire racionálisak a tervei rád nézve. Remélem sikerül kompromisszumot kötnötök és szuper lesz a nyaralás
jún. 2. 14:44
16/17 anonim válasza:
Ha téged is bevon a szervezésbe egy hajó túra kevésbé megterhelő például egy túrázós/ múzeumos nap után
jún. 2. 14:50
17/17 anonim válasza:
Nem vagyok túlsúlyos, soha nem is voltam. De sem most, sem azelőtt nem bírtam a meleget, iszonyúan szenvedek a kánikulában. Ha nekem a legnagyobb nyárban tengerparti fürdőzés helyett városnézésre meg múzeumba kellene mennem, sikítófrászt kapnék. Szóval ne csesztessétek a kérdezőt a súlyával.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!