Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem látó házaspár nevelhet...

Nem látó házaspár nevelhet gyermeket?

Figyelt kérdés

jún. 1. 19:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Igen
jún. 1. 19:30
 2/12 anonim ***** válasza:
95%
Igen
jún. 1. 19:31
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ismerek egy ilyen házaspárt de sokan nem hiszik el nekem mert állítólag kiskorú veszélyeztetésének számít ha olyannal van a gyermek aki nem látja a környezetét. De én tényleg ismerek egy ilyen házaspárt és 100%, hogy ők nevelik a kisfiukat. Meg amúgy sem szoktam kitalált dolgokat mesélni…
jún. 1. 19:42
 4/12 anonim ***** válasza:
95%
Nem tilos látássérült embereknek sem gyereket vállalni, sem örökbe fogadni. Tehát igen, nevelhetnek.
jún. 1. 20:38
 5/12 anonim ***** válasza:
87%
Nem értem, miért ne nevelhetne?
jún. 1. 20:56
 6/12 anonim ***** válasza:
91%

Volt az utcánkban egy férfi, látássérült, fényeket meg néha színeket látott, de már fehér bottal járt. A feleségével történt valami, egyedül nevelte fel a gyerekeket.

Azért le a kalappal előtte.

jún. 1. 22:01
 7/12 anonim ***** válasza:
92%
Ezt úgy mégis hogy képzeli az az illető, aki nem hiszi el? Államosítják a gyereket, vagy mi?
jún. 1. 22:40
 8/12 anonim ***** válasza:
92%
A rokonságban is volt ilyen. A Vakok Intézetében ismerkedtek meg. Amikor összeházasodtak, kiköltöztek a városba, és született gyermekük is, akit ők neveltek fel.
jún. 1. 22:48
 9/12 anonim ***** válasza:
83%

Volt is ilyen családról riport a tv-ben. Ott egy gyereket neveltek.

Ők pl. kettőt:

[link]

jún. 2. 19:25
 10/12 anonim ***** válasza:
29%
Válaszoltam, de mint nagyon sok esetben, a valakiknek nem tetsző válaszokat töröltetik. Ettől kezdve a később jövő válaszadók egy hamis,fals véleményeket látnak és azokra kell reagálniuk.
jún. 2. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!