Úgy érzem nem szeret a családom,mit tegyek?
Figyelt kérdés
10 nap mulva töltöm a 17-et
És anyumék azt mondták hogy semmit nem fognak venni/adni nekem mert az az ők pénzük és nem fogják rám költeni,munka az necces mert nem idevalósiak vagyunk és nekem még nincs magyar személyim,szinte hozzám se szólnak egész nap,de azt tudom hogy ezt mind a mostoha apám műveli(rendes apum meghalt) és nem tudom mit tegyek,(alkoholista a mostoha apám)mostanában csak arról van szó hogy mikor megyek dolgozni,segítsetek...
máj. 31. 18:38
1/10 anonim válasza:
Elvégzed az iskolát, utána elmész dolgozni olyan helyre, ami biztosít munkásszállást. Munka mellett lehet tanulni, hogy jobb képzettséget szerezz, többért tudj elhelyezkedni, és bérelni tudj egy szobát. Addig kibírod, eddig is kibírtad.
2/10 anonim válasza:
Ez már megint ez a szóköz nélküli troll
3/10 anonim válasza:
Nagyon hihető esti mese. Most menj szépen lefeküdni.
4/10 anonim válasza:
Végezd el a sulit, és költözz el, amilyen gyorsan csak tudsz. Utána menj dolgozni.
5/10 anonim válasza:
Talán nem utána, hanem előtte, 4-es, lévén, hogy a semmiből nem tud elköltözni.
6/10 anonim válasza:
Mindenki életében vannak hullámvölgyek, van h érzed elsöprőrnek de ki kell tartani, és idővel könnyebb lesz. Néha az a legjobb döntés ha vársz. Meg nagyon az elején vagy az életednek, és szerencsére nem lesz mindig ez, idővel már a magad ura leszel és senkinek nem kell elnézd h így vislekedjen, de addig ki kell tartani.
7/10 anonim válasza:
Szerintem ha úgy érzed, valaki nem szeret, az úgy is van, ezzel nem nagyon lehet vitatkozni. Mitől éreznéd magad szeretve? Megkapod? Nem. Akkor tehát nem vagy szeretve. :( Ettől még sajnálom, együttérzek.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki segített,meg amint be töltöm a 18 meló és költözés,addig is valószínűleg keresek valami maszek munkát és gyűjtöm a pénzt
jún. 1. 00:22
9/10 anonim válasza:
Maszek munka :D Na, látszik, hogy fogalmad sincsen a világról... :D Szóköznélküli.
10/10 anonim válasza:
Hiába pontozod le azokat a válaszokat, akik nem dőlnek be neked. Rohadt szánalmas, hogy napi szinten hányod ide ezt a sok sz*r kamukérdést. Kezeltesd már magad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!