Hova tűntek az emlékek?
Fiatal korom òta nincsenek emlékeim a szüleimről. Vannak videòk abbòl làtok dolgokat de semmi emlékem nincs. Napokig gondolkodva sem jön elő semmi maximum pàr negatìv emlékkép. De semmi konkrétum, semmi, hogy hol voltunk,étel amit ettem, élmények semmi.Mintha nem is lett volna semmi soha. Ez egész felnőtt életemben megvan. Tegnap is apròsàgokbòl pròbàltam felidézni dokgokat, de csak pl nagymamàmmal tudtam de vele kapcsolatban is csak pàr dokgot viszont rà tudok emlékezni. Szintén az àllataimra a mai napig az összesre kiskoromtòl. Viszont ezek az emberek mintha idegenek lennének.Sajnàlom, régen sokat vertek, stb. De erre is csakpàr kimondott szituàciòra emlékszem. Pozitìvra semmire. Sokszor elbùjtam a szekrénybe, vagy felmàsztam a szekrény tetejére, hogy ne làssanak. De akàrhogy eröltetek bàrmit ami eszembe juthat szinte semmi. Olcasom, hogy sokan felidéznek dokgokat a szüleikkel kapcsilatban egész kis koruktòl fogva, na nàlam ez egyenlő szinte a nullàval. Van még valaki ezzel ìgy?
Hogy tudnàm előhozni az emlékeimet?
Annyiszor pròbàltam nyugodd kipihent àllapotomban visszaidézni bàrmit. Ez sajnos nem segìt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!