Fiatal felnőttes/kamaszos szülők, a gyereketek párkapcsolati/ szexuális életéről mennyit kell tudnotok/ akartok tudni?
Én 23 éves srácként tudok erről nyilatkozni, úgyhogy remélem nem baj ha ide írok. A kérdésedre viszont válaszol:
Faterral elég sok mindent megbeszéltem. Fiatalkorában nagy csajozógép volt az öreg, úgyhogy pontosan tudja hogy mennek a dolgok. Ő még rajtam is túltett, és sokkal sikeresebb volt a nőknél is mint én (a mai napig is, pedig már 65 éves). Igazából ő minden szempontból az én jobbik változatom, vagy mondhatni én vagyok az ő rosszabbik változata ami a külsőségeket illeti. Magasabb nálam is, pedig én sem vagyok alacsony (189cm). Én hiába örököltem az ő szőkés haját, a kék szemét nem. És mivel élsportoló volt az öreg, nálam ezerszer jobban ki volt gyúrva, pedig én is edzek. Párszor leültünk sztorizgatni egymásnak, és csak néztem hogy milyen kalandjai voltak. Szinte mindent tud rólam (a nagyon intim részletek nélkül persze) és én is ismerek róla egy csomó sztorit. Anno amíg vele laktam, többször előfordult hogy felvett az éjszaka közepén engem és egy csajt a buliból, és reggel hazavitte kocsival mielőtt én felébredtem volna. Ő nyitott volt ilyen beszélgetésekre, mert a fiatalkori önmagát juttattam eszébe, és mindig mondja hogy ő is örült volna ha az ő apja ilyen lazán kezeli a dolgot. Húgommal kicsit szigorúbb azért, de amennyire én tudom, a húgom is elmesél neki mindent, és őt is hurcibálja az éjszaka közepén ha sofőr kell neki.
Anyukámmal viszont sose beszéltem ezekről a dolgokról. Elképzelhetetlennek tartom hogy vele bármikor is meg tudnám osztani ezeket az élményeket ítélkezés nélkül. Egyedül a mostani barátnőmmel találkozott, a régebbi "kalandokat" nem ismerte, és azt se tudja hogy hány volt, vagy kik voltak illetve milyen körülmények között.
már 2 éve hogy a barátommal együtt vagyok (most vagyok 18). anyám fél év után kérdezte meg hogy történt-e valami. történt igen, de helyette nemleges választ adtam. azután egy pár napig ezt a kérdést mindig feltette, nemleges választ kapott. rá fél évre már csak annyit mondott hogy reméli jól felkészített engem (nem tette, de nem vagyok sík hülye, párom sem). még azt is mondta ha teherbe esnék ne vetessem el szüljem meg és ő majd felneveli (kinda scary ngl). ezután volt egy incidens, kiszakadt a gumi. erről szólni sem mertem, elmentünk párommal ketten a nőgyógyászatra és kaptam eseményutánit. ha a szexuális életemről nem beszélek akkor erről hogyan beszéltem volna? nem tudom. megtörtént és nem lett "baj".
na mindegy lényeg a lényeg sosem beszéltem meg anyámmal ezt a dolgot, nagyon ajánlom neki hogy azért magától is leesett hogy nem hiába vagyok barátomnál jó sokat. c:
elmondta, mindenkinek, hogy lefeküdt a barátjával és nagyon jó volt neki
Köszi, de nem akarnám, hogy ez legyen a téma a vasárnapi ebédnél. Igen, tudom, hogy van párja (mondjuk 9 éve, és ő az első), de nem avat be a részletekbe, nem is szükséges. Ha kérdése, problémája van, tudja, hohy jöhet hozzánk, de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!