Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A 28 éves fiam a mai napig...

A 28 éves fiam a mai napig lehülyés, idiótáz, barmoz stb. Egyedül neveltem fel, soha senki nem mondta neki hogy tiszteld az anyádat, inkább uszították ellenem. Én meg már nem bírom. Lehet itt még valamit tenni?

Figyelt kérdés

máj. 26. 20:30
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
75%

20, én is elköltöztem érettségivel 19 évesen, elkezdtem dolgozni, minek maradtam volna otthon? Nem mindenki akar mamaszállózni 40 éves koráig…

Kedves kérdező, a legjobb ha nem keresed egyáltalán. A fiadnak mentális zavara van, depressziós, mert gyermekkori traumákat kellett volna feldolgoznia és nem tette. Ha ezzel szembesíted, akkor esetleg elgondolkozik. Mondd meg neki, hogy amíg nem állít magán, nem vagy rá kíváncsi.

Nemigen lehet formálni egy felnőttet, de a fiad beteg, van esélye arra, hogy kikerül a gödörből.

máj. 27. 17:01
 42/51 anonim ***** válasza:
74%
Ha egyszer megállapodik és saját családja lesz, akkor talán változik a családról kialakult képe és akkor fog értékelni Téged. Túl fiatalon kapott nehéz és nyomasztó terheket, talán még most is cipeli. Ez természetesen nem jogosítja fel arra, hogy így beszéljen veled, mint ahogyan Te sem vagy köteles ezt hallgatni. Ne sajnálgatsd, felnőtt ember, nincs miért vezekelned. Ne keresd egy darabig.
máj. 27. 19:47
 43/51 A kérdező kommentje:

#41 ő nem depressziós, rengeteg barátja van, hobbijai vannak, szórakozik, nagyon jól elvan.

De a gyerekkorából vannak feldolgozatlan sérelmei, amik mindig feltörnek.

máj. 27. 20:48
 44/51 A kérdező kommentje:
*velem kapcsolatban vannak feldolgozatlan sérelmei
máj. 27. 20:49
 45/51 A kérdező kommentje:
Majdnem mindenkinek köszönöm, nagyon normálisan álltatok hozzám, és építő tanácsokat kaptam.
máj. 27. 20:53
 46/51 anonim ***** válasza:
100%
❤️
máj. 27. 22:02
 47/51 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, ezt Ön baxta el, még gyerekkorában...
máj. 28. 02:45
 48/51 anonim ***** válasza:
Kérdező, a depressziós embereknek is van hobbija meg barátai. A depresszió nem csak azt jelenti, hogy rossz a kedved és magadba fordulsz. Ezer válfaja van. Ha annyira jól ellenne, akkor nem beszélne így veled, nem lenne agresszív.
máj. 28. 08:25
 49/51 anonim ***** válasza:
0%

#41 Arra gondolok, hogy senki se költözik el támogató kapcsolat háló és megtakarítások nélkül. Nincs ilyen a világon sehol, mert hajléktalan lesz majdnem. Ezt az aroganciát.

Ment a papahotelba, ahogy a kérdező mondta. A te szóhasználadottal mondva. Így érthető. Te valódbe, hogy 20 évesen mentél. Volt párév munka. Senki se fog 40 éveskoráig a szülei élni, ha anyagi ambíciói van. Jobb munkát, akár akkor költözni fog idővel.

Teljesen máshol helyzetből beszélsz.

jún. 2. 12:16
 50/51 anonim ***** válasza:

49, de simán elmennek minden háttér nélkül. A kérdések fele pontosan erről szól ezen az oldalon…

Ahol valakinek ennyire rossz, nem érdekli hová, csak az: minél messzebb.

jún. 2. 19:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!