A 28 éves fiam a mai napig lehülyés, idiótáz, barmoz stb. Egyedül neveltem fel, soha senki nem mondta neki hogy tiszteld az anyádat, inkább uszították ellenem. Én meg már nem bírom. Lehet itt még valamit tenni?
"Ő 13-14 éves volt amikor rákom lett, de előtte nagyon depressziós voltam."
Valszeg a depi az oka. Amikor neki szüksége lett volna rád, te nem voltál ott. Aztán beteg lettél, rá tettél egy marha nagy terhet + az aggódás, hogy meghalhatsz.
Szóval nem nagyon tudta hova fordulhatna, ki legyen a védőháló az életében, ha "leugrik" valahonnan. Kirántottad alóla a talajt 😕
Pont ahogy mondod.
Igen pont tisztában vagyok az okaival miért alakult ez ki, egyébként nem csesztem el semmit.
A legtöbb nő a gyereke nyakára hozta volna a palijait is velem ellentétben, nekem mindig fontosabb volt hogy olyan ne szívjon a fiammal egy levegőt, aki nem szereti.
Mindegy....
Csak az volt a kérdésem, hogy szerintetek egy felnőtt formálható-e még.
#31 én is így gondolom. Minden alkalommal amikor átmegy ebbe a stílusba fogom magam és eljövök.
Előfordult már hogy bocsánatot kért, de mindig újra előjön ez a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!