Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondolnál ha ilyen helyzet...

Mit gondolnál ha ilyen helyzetben találnád a lányod?

Figyelt kérdés

Vacsorázni mentem a párommal, és az étteremben észrevettem a lányomat, aki egy másik nővel vacsorázott éppen. Egymással szemben ültek, de egymáshoz közel hajolva beszélgettek, egymás szemébe nézve mosolyogtak, néha az asztalon megérintették egymás kezét. Amikor észrevettek a lányom zavartan integetett, onnantól kezdve az asztal két végébe húzódtak egymással, alig néztek egymásra, és kb.5 perc elteltével sietősen távoztak.

Fura volt ez a viselkedés, a párom szerint is.

Mit gondolsz erről?

2024. máj. 23. 11:42
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
89%
#21 Ezt beírod minden második-harmadik történethez? A "bro" "vezetett nyomra".
2024. máj. 23. 16:48
 32/39 anonim ***** válasza:
17%
Nem kerülnék ilyen helyzetbe, így szerencsére erre nem tudok válaszolni.
2024. máj. 23. 20:03
 33/39 anonim ***** válasza:
13%

A bikus örök.

Volt bikus.

Van bikus.

Lesz bikus.

:D

2024. máj. 23. 20:12
 34/39 anonim ***** válasza:
33%
Nem igazán érdekel a felnőtt lányom magáélete, amíg nem veszélyes dologba keveredik, szóval semmit nem gondolnék.
2024. máj. 24. 08:22
 35/39 anonim ***** válasza:

A főkérdésedben még észrevetted. TE.

A kifejtésben már azt hazudod, hogy jaj, nem is láttad, csak a párod hívta fel rá a figyelmet.

Szánalmas vagy.

2024. máj. 24. 08:23
 36/39 anonim ***** válasza:
91%

#32 vagyok, nem tudom, ki pontozott le, de köszi😅

(Az én lányom bízik bennem annyira, hogy tudok róla, így nem fenyeget az a szituáció, hogy véletlen meglátom valahol egy másik csajjal, és rugózok majd itt, mint a kérdező, aki nagy eséllyel kamu...)

2024. máj. 24. 08:43
 37/39 anonim ***** válasza:
22%

35# Hazugsággal vádoltad a kérdezőt, pedig csak a kérdésben még nem részletezte az "észrevétel" körülményeit. Majd szánalmasnak nevezted.

Hát te sem vagy irigylésre méltó...

2024. máj. 24. 09:09
 38/39 anonim ***** válasza:
94%

37-es, a főkérdésben azt állította, látta.

A kifejtésben már, ó nem nem látta - miután többen rámutattak, ha látta, miért nem megy oda köszönni.

:D Bár mindegy is, kamukérdés.

2024. máj. 25. 07:30
 39/39 anonim ***** válasza:
100%
Én elfogadnám a válaszát, nem erőltetném tovább a kérdést, akkor sem, ha amúgy nem feltétlenül hinném el ezt a kolleganős sztorit. De ha nem áll még készen a lányom a coming out-ra, nem kényszeríteném bele, kivárnám, hogy ő lépjen. Az is lehet, hogy még ő maga sem tudja, mi történik kettejük között, éppen felfedezi a szexualitását. Lehet, hogy azért nem mond még semmit, mert maga sem tudja biztosan, mit is mondjon pontosan. Úgyhogy én annyiban hagynám egyelőre. Mindenképp biztosítanám viszont afelől, hogyha a jövőben be akarja mutatni a párját, nagyon szívesen találkozom vele!
2024. máj. 26. 17:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!