Mit gondolnál ha ilyen helyzetben találnád a lányod?
Vacsorázni mentem a párommal, és az étteremben észrevettem a lányomat, aki egy másik nővel vacsorázott éppen. Egymással szemben ültek, de egymáshoz közel hajolva beszélgettek, egymás szemébe nézve mosolyogtak, néha az asztalon megérintették egymás kezét. Amikor észrevettek a lányom zavartan integetett, onnantól kezdve az asztal két végébe húzódtak egymással, alig néztek egymásra, és kb.5 perc elteltével sietősen távoztak.
Fura volt ez a viselkedés, a párom szerint is.
Mit gondolsz erről?
Szoval miutan eszrevetted , semkoszontel oda hanem neki alltal kukkolni a sajat lanyod...
Jar a keksz
Oké, tegyük fel, valós.
Szerinted ha ezért ide szaladsz, vajon miért nem mondta el?
észrevettem a lányomat
Észre sem vettem
Oké, haladjunk.
"Észre sem vettem először. Leültünk, elkezdtünk vacsorázni és a párom mondja, hogy nem a lányom ül ott hátul? Nézem és tényleg."
Akkor miután szépen észrevetted, hogy ő az, esetleg odamehettél volna hozzá.
A kérdésedre válaszolva: Elgondolkodnék azon, hogy szúrhattam el annyira a kapcsolatunkat, hogy nem meri elmondani... Aztán odamennék hozzá, és megmondanám neki, hogy akármilyen nemű párja is van, mi ugyanúgy fogjuk szeretni a férjemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!