Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy lehetne megértetni az...

Hogy lehetne megértetni az apámmal, hogy nem akarom kitanulni a szakmáját és nem fogok vele dolgozni?

Figyelt kérdés

Az apám folyton kőműves és burkoló munkákra akar tanítani. Egyik sem megy igazán, ráadásul a burkolás kivételével nem is szeretem egyiket sem csinálni. Most elkezdte mondani, hogy beszél a főnőkével és egész nyáron járhatok vele dolgozni segédmunkásként, jól betanít és jövőre ha leballagtam felvesz teljes időben kőművesként dolgozni. Már előre beleélte magát, hogy együtt fogunk dolgozni és a jég hátán is megélek ha jól kitanulom a szakmát.

Viszont nekem semmi kedvem ezt megtanulni,mert nem ebben a szakmában szeretnék dolgozni. Jövőre érettségizek, aztán egyetemre szeretnék menni. Katonai pályára készülök, mint mostohaapám. Éppen ezért feleslegesnek tartom annyi időt és munkát fektetni a kőműves munkák kitanulásába, mert nem fogom használni. Nyáron pedig katonai és lövészeti táborokba szeretnék menni, így sem időm sem kedvem nem lesz rá, hogy vele járjak építkezésekre dolgozni.

máj. 20. 12:42
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
Ahol lakom a fiatalok 90%-a felsőfokú tanulmányokat folytat. Persze naívság lenne azt hinni hogy mindenki olyan igen okos. Aki nem az humán szakra megy és tanul éjjel-nappal de akkor sem megy el fizikai dolgozónak. Vajon miért?
máj. 25. 07:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!