Hogy lehetne megértetni az apámmal, hogy nem akarom kitanulni a szakmáját és nem fogok vele dolgozni?
Az apám folyton kőműves és burkoló munkákra akar tanítani. Egyik sem megy igazán, ráadásul a burkolás kivételével nem is szeretem egyiket sem csinálni. Most elkezdte mondani, hogy beszél a főnőkével és egész nyáron járhatok vele dolgozni segédmunkásként, jól betanít és jövőre ha leballagtam felvesz teljes időben kőművesként dolgozni. Már előre beleélte magát, hogy együtt fogunk dolgozni és a jég hátán is megélek ha jól kitanulom a szakmát.
Viszont nekem semmi kedvem ezt megtanulni,mert nem ebben a szakmában szeretnék dolgozni. Jövőre érettségizek, aztán egyetemre szeretnék menni. Katonai pályára készülök, mint mostohaapám. Éppen ezért feleslegesnek tartom annyi időt és munkát fektetni a kőműves munkák kitanulásába, mert nem fogom használni. Nyáron pedig katonai és lövészeti táborokba szeretnék menni, így sem időm sem kedvem nem lesz rá, hogy vele járjak építkezésekre dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!