Miután gyereketek született, hogy változott viszonyotok a szülőkkel?
Az a "baj", hogy nekem mind a háromra kellene nyomnom.
Anyámékkal nem változott, apósom és feleségével jobb lett, anyósommal romlott.
Az én szüleimmel romlott. Konkrétan láthatatlan lettem nekik. Nem hallgatnak ràm az unokákkal kapcsolatban, meg se kérdezik hogy vagyok stb.
Anyósomékkal talán jobb lett a kapcsolatom, de azt nem mondom, hogy sokkal…
Anyámmal megszakítottam a kapcsolatot, mert a kisfiam nem láthat ennyire rossz példát az életben. Ez pozitív.
Apukámmal sokkal jobb, nem osztogat tanácsokat, csak ha kérem, mindenben sokkal segítőkészebb, illetve imádja az unokáit, alig várja a kislányt is. Ő fogja nekünk hordani a kaját meg elviszi a szennyest mosodába, hogy csak a gyerekekkel tudjunk törődni. Ő amúgy is imád főzni és mivel mosógépe sincs (egyedül él) ezért amúgy is menne a mosodába minden héten 2x.
Anyósomékkal eleve nagyon jó kapcsolatunk volt. Amikor a kisfiam megszületett, anyósom volt velünk 3 hétig. Most is ő lesz itt, nekem anyám helyett anyám, nagyon szeretem. Sokkal bizalmasabb, szeretetteljesebb a kapcsolatunk, mióta gyerek(ek) van(nak).
Apósom kicsit távolságtartó volt, de aztán feloldódott, imádja az unokáját. A fiával is jobb a kapcsolata, a férjem a sarkára állt, így már egyenlő felek és nem követeli számon rajta a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!