Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek anyám nem vitte...

Szerintetek anyám nem vitte túlzásba?

Figyelt kérdés

Ma a szüleim összevesztek. Anyám berágott apámra, apám berágott anyámra. Az ok ismeretlen. Anyámnak semmi sem jó, pl a ház, az össz kereset amit megkeresnek havonta. Apámat különösebben nem érdekli, nem tud vele mit kezdeni és nem is akar. Néha elmegy hétvégente dolgozni ide-oda, de az anyámnak nem tetszik mert nincsen itthon a családdal. Ha itthon van azt hallgatja a fél utca, hogy apám b4szik mindenre.

Ma ugye összevesztek megint, mert tegnap apám volt dolgozni, és majd holnap is megy. Anyám hozzávágta apámhoz, hogy mostanába úgyis sokat fáj a méhe, reméli hogy rákos és akkor majd hamarabb megszabadul apám tőle. Szerintem túlzásba esett ezzel a "fenyegetéssel". Régen, amíg apám nem sokszor volt itthon munka miatt, hozzám is hozzámvágta, hogyha a magas vérnyomásából adódóan összeesne és elájulna és mittomén szívrohama lenne vagy valami úgyse hívnék hozzá mentőt, mert utálom őt és hagynám őt meghalni. Szóval nem ez az első alkalom, hogy ilyesmit zagyvál itthon.

Szerintetek nem túlzás ez? Egy ilyesmi fajta veszekedés miatt egy ilyet hozzávágni a másikhoz nem túlzás?

Én senkit sem pártolok, évek óta ezt hallgatom. Hol az egyik szidja nekem a másikat, hol épp fordítva. Látom azt hogy amit apám művel néha az nem normális, de anyám sem éppen egy angyal. Nem akarom szidni semelyiket sem, hiszen a szüleimről van szó.

máj. 19. 13:16
 1/8 anonim ***** válasza:
17%
Pedig nagyon is úgy tűnik, hogy apádat mosdatod, anyádat meg próbálod minél jobban lejáratni.
máj. 19. 13:19
 2/8 anonim ***** válasza:
6%
Nem
máj. 19. 13:23
 3/8 A kérdező kommentje:

#1 félreértés ne essék, nem mosdatom apámat.

apám helyett nevelem kistesómat, mert b4szik rá, mert majd én mindent megcsinálok helyette mert én jobban értek hozzá (gyereknevelésehez).rám is b4szik amióta betöltöttem a 12-t. anyámmal voltam 6 éven keresztül itthon, ameddig apám hetente 2 napra járkált haza melóból.

máj. 19. 14:17
 4/8 anonim ***** válasza:
15%
Te csak sírni jöttél ide. A megoldás az lenne ha elmennél onnan, amire gondolom nincs lehetőséged. Nincs jó tanács erre, tűrni kell míg lehetőséged adódik eltűnni onnan ami eltarthat még egy jó darabig!
máj. 19. 14:36
 5/8 anonim ***** válasza:
66%
Anyád egy nárcisztikus hisztérika. A szüleidnek rossz a házassága, de ezzel te nem tudsz mit kezdeni. Ha nagykorú vagy és munkába tudsz állni, költözz.
máj. 19. 15:36
 6/8 anonim ***** válasza:
92%
Tipikus rossz kapcsolat az övék. Ket nehez ember elviseli egymás társaságát mert úgy érzik más nem tűrné meg őket. Így kölcsönösen egymás agyára mennek. Nem tudsz mit tenni max minél meszebb lenni tőlük, időnként pár rövid látogatás és ennyi.
máj. 19. 15:54
 7/8 anonim ***** válasza:
90%
Sajnos vannak házasságok amik sok év alatt megromlanak. Igen rossz hallgatni a vitákat amit nektek nem is kéne, de igazából ez az ő dolguk az ő házasságuk. Sok év alatt sokminden tud felgyűlni az emberben. Ezzel te nemfogsz tudni mit kezdeni.
máj. 19. 19:36
 8/8 anonim ***** válasza:
27%
Hány éves vagy, kérdező? Mert ha önellátó, nagykorú vagy, esetleg tesód gyámságát ki tudod lobbizni, ha van ismerős szociális szférában.
máj. 19. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!