Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy lehet együttélni így?

Hogy lehet együttélni így?

Figyelt kérdés

Nem állítom hogy hibátlan vagyok. De otthon mindenért az ordítás a válasz. Igazából el vagyok nyomva teljesen, nem lehet véleményem sem mert az nem megfelelő. Naponta van valamiért kiabálás. Hogyan tudnék itthon megfelelni végre?

Ha lenne pénzem albérletle, elkoltoznek..

2024. máj. 19. 00:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
38%

Nem neked kell változni és megfelelni, hanem annak, aki kiabál. Neki kell türelmesebbnek és elfogadóbbnak lenni. Ne vedd magadra, mert nem Te vagy ezért a hibás. Te bármit csinálnál, akkor is találna okot a kiabálásra.

Ezt magamról tudom, hogyha munkahelyi, magánéleti, anyagi problémáim voltak, akkor mindenkivel minden bajom volt. Ma se tökéletes minden, de nem a családtagokon vezetem le. Csak egy kis önkontrollra van szükség.

2024. máj. 19. 09:21
 12/13 anonim ***** válasza:
36%

10-es, hogyha a gyerekem nekiállna velem kiabálni a saját házamban, meg nagyarcoskodni "lejátszani bármit", kapna két hónapot munkát-albérletet nézni, segítek neki benne, de nem lakna ott többé.

Nagykorúként nem köteles a szülőnél élni, de ha ott él, akkor betartja a szabályokat, ez a helyzet, ha tetszik, ha nem.

2024. máj. 20. 08:09
 13/13 anonim ***** válasza:
37%
#12 Neked meg ajánlom az Amerikai szépség (1999) című kitűnő Oscar-díjas filmet. Abban a filmben meg Te vagy a Colonel Fitts. Az ilyenek annyi szeretetet kapnak és érdemelnek az élettől, mint egy II. Világháborús náci porcelán tányér.
2024. máj. 20. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!