Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy lehet együttélni így?

Hogy lehet együttélni így?

Figyelt kérdés

Nem állítom hogy hibátlan vagyok. De otthon mindenért az ordítás a válasz. Igazából el vagyok nyomva teljesen, nem lehet véleményem sem mert az nem megfelelő. Naponta van valamiért kiabálás. Hogyan tudnék itthon megfelelni végre?

Ha lenne pénzem albérletle, elkoltoznek..

2024. máj. 19. 00:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
64%
Szegeny.. Idegbeteg szüleid vannak, nem a te hibad.
2024. máj. 19. 01:41
 2/13 anonim ***** válasza:
80%
Kerdes, hogy miért van kiabálás, mi az, amire az a válasz
2024. máj. 19. 04:41
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
Szerezz egy jó szakmát és húzz el.
2024. máj. 19. 07:24
 4/13 anonim ***** válasza:
90%
Ennyiből és a másik fél elmondása nélkül nem lehet objektív választ adni a kérdésedre.
2024. máj. 19. 07:32
 5/13 anonim ***** válasza:
85%
El kell költözni. Meló és albérlet, nem pedig a kifogások "ha lenne pénzem".
2024. máj. 19. 08:02
 6/13 anonim ***** válasza:
39%

Agresszív hülyéknek miért akarnál megfelelni? Miért nem csak azokra figyelsz és koncentrálsz, akik elfogadnak és szeretnek?

Pont ezért utáltam a sorkatonaságot is, mert ki akarták irtani belőlem az önálló és kreatív gondolkodást. Ott is a kereket cipelni kellett, a dobozt meg gurítani. Ezzel a módszerrel nevelik bele az emberekbe, hogy alárendelt szolgák legyenek, önálló gondolatok nélkül.

Ajánlom figyelmedbe tanulmányozni Az emberi jogok egyetemes nyilatkozatát, amit az ENSZ 1948. december 10-én fogadott el. Csak az egyik pontja a többi közül, ami az esetedre is vonatkozik: - a vélemény és kifejezése szabadsága.

(Mondjuk a volt komcsi országok pont nem szavazták meg ezt anno, ez is mennyire tipikus már erre a mostani helyzetünkre is.)

Úgyhogy, nyomtasd ki és lobogtasd nekik ezt az ENSZ nyilatkozatot, de ha ezért meg még meg is fognak pofozni, na azért én már semmilyen felelősséget sem fogok vállalni. :-)

2024. máj. 19. 08:29
 7/13 anonim ***** válasza:
64%

"Úgyhogy, nyomtasd ki és lobogtasd nekik ezt az ENSZ nyilatkozatot, ..."

Nem kötelező am nagykorukent otthon lakni.

2024. máj. 19. 08:37
 8/13 anonim ***** válasza:
59%
#7 Logikus. Pénz nélkül lehetne akár valahol egy hajléktalan is ebben a szép tavaszi időben. Pl egy aluljáróban, vagy egy híd alatt, stb.
2024. máj. 19. 08:57
 9/13 anonim ***** válasza:
76%

8!

Nos, ez van. Vagy elfogadja a helyzetet, vagy megoldja a híd alatt. Még mindig nem tudni, min van kiabálás

2024. máj. 19. 08:59
 10/13 anonim ***** válasza:
16%

#9 Szerintem csak úgy, a szájukon keresztül és nem pl egy hanglemezről, vagy kazettáról.

Kérdező, ne legyél beszari! Játszátok le..

Inkább Ők a híd alatt, mint Te. Nézd meg a Hesher (2010) című kitűnő amerikai filmet és lépj, ha már egyszer végre valahára itt is amerika van.

2024. máj. 19. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!