Mikor tiltanád le a szüleidet az unokájukról?
Apum nem is érdeklődik iránta így ezt nem erőltetem. Amúgy is alkoholista. Apósom se látta még soha a gyereket. Ennek is megvan az oka.
Hát anyós. Ő csak akkor amikor ott vagyok én is. Merthát lepakol a polcról csapjak a kezére. Had sírjon erősődik a tüdeje. Ne adassak neki oltást, mert abban méreg van.miért nem adom bölcsibe 10 hósan, és megyek el dolgozni, az ő idejében már fél évesen másra volt hagyva a gyerek.Aztán most eljutottunk oda hogy 3 hónapja nem látta. Ő nem keres, csak elvárná hogy küldjem a képeket. Én vagyok a rossz aki befolyásolja a fiát stb.. csak azt nem veszi észre, hogy a fia sem kiváncsi rá meg a sok hülyeségére.
Kérdező, egészen más az, hogy eltiltja a szülő a nagyszülőt az unokájától, vagy csak a jelenlétében találkozhatnak.
Az eltiltást csak nagyon durva esetben tudnám elképzelni, elsősorban akkor, ha a gyerekemet bántani akarná.
A) ha ellenem és/vagy az apja ellen uszítanák
B) állandóan kritizálják, elég durván, amiben semmi segítő szándék, pl "szemüvegesként vénlány maradsz", vagy egyéb abszurd baromságok.
C) a gyerekem kontójára kivételeznek a másik unokával, pl a másik unoka kap 1000 Ft zsebpénzt, az enyém egy ft-ot sem, vagy nem érdeklődne azbén gyerekem felől, míg a másik unokát körbeugrápja, stb.
D) telibe leszarja, mit kérek, pl ne adjon tejet, mert tej allergiás, erre tehéntejjel itatja, pl.
E) fizikai bántalmazás veszélyének van kitéve.
Egyébként kérdező, láthatod, miért nem kellett volna neked sem addig szaporodnod, amíg anyádékkal bármilyen kontakt is van, ugye?
4: "Csak addig bírnak viselkedni amíg mi is ott vagyunk."
Lefordítom: Addig bírnak viselkedni, amíg ti, kérdező, ott vagytok.
Vagyis:
A gyerek mehet veletek együtt oda, de ne hagyjátok ott a nagyszülőknél. Ha jól értem, ezt a gyerek sem akarja, tehát vele összhangban lennétek.
Én itt húznám meg a határt, ha ilyen helyzetben lennék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!